Diensten

Of u nu huurt of koopt, Air Aroma helpt u.

Huur of koop

Met flexibele contracttermijnen van 12 tot 60 maanden kunt u een termijn kiezen die het beste bij uw budget past. Maandelijkse betalingen inclusief levering van apparatuur en geuren. De geuren worden regelmatig aangeleverd met de optie van gepland onderhoud en aanvulling van geuren op basis van uw behoeften. De huuropties bieden maximale flexibiliteit en uiteindelijk komen de voordelen en winst voort uit het gebruik van de apparatuur, niet uit het eigendom ervan.

Voor uw gemak biedt Air Aroma ook koopfaciliteiten voor de apparatuur, in combinatie met een contract voor de periodieke levering van geuren en optioneel onderhoud en aanvulling van geuren, afgestemd op uw behoeften.

Huurvoorwaarden

Klantenservice

Installatie

Air Aroma klantenservice

Zorg voor onze klanten is onze belangrijkste prioriteit. Air Aroma biedt de hoogst mogelijke service aan al onze klanten. Onze corporate klanten bieden we 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning door middel van speciale e-mailadressen en hotlines. Air Aroma is de grootste leverancier van geuroplossingen ter wereld. Hierdoor kunnen onze klanten erop vertrouwen dat we overal ter wereld de best mogelijke service kunnen bieden. U kunt rekenen op professioneel advies, directe beschikbaarheid en vriendelijke service van één van de vele Air Aroma-partners.

Geur
/
Service

Air Aroma klantenservice

Installatie en onderhoud

Installatie is niet voor alle Air Aroma-producten nodig. Bepaalde producten zijn plug-and-play en de eenvoudig te begrijpen instructies worden bij elk product meegeleverd. Alle Ecoscent-modellen moeten worden geïnstalleerd, vooral wanneer ze met een luchtbehandelingsinstallatie worden verbonden. Uw lokale Air Aroma-leverancier kan zorgen voor professionele installatie tegen minimale kosten.