Aroscent

Met onze nieuwe Aroscent komt geur en technologie harmonieus samen wat zorgt voor de best denkbare geurbeleving. Door zijn elegante ontwerp in combinatie met het meest vooruitstrevende koude-lucht verstuivingssysteem, zet de Aroscent de nieuwe standaard in geur verstuivingstechnologie.

Een nieuwe geur-dimensie

De Aroscent is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om de best mogelijke geurbeleving te bieden. Ontworpen om niet alleen gebruiksvriendelijk te funtioneren, maar ook fraai om naar te kijken; de Aroscent brengt vorm, functionaliteit en techniek samen.

Krachtig maar efficiënt; de Aroscent heeft een maximaal bereik van 1000m3 (35,300 ft3), waardoor deze machine uitermate geschikt is voor hotels, winkelruimtes, maar ook kantoren en woningen. Door de combinatie van minimalistisch design, elegante rondingen en Air Aroma’s vooruitstrevende koude-lucht verstuivingstechnologie, hebben we een unieke geurbeleving ontwikkeld.

Een nieuwe geur-dimensie

De ultieme flexibiliteit

Onder de compacte behuizing bevindt zich onze meest veelzijdige geurmachine. Of u nu op zoek bent naar een machine voor muur- of plafondbevestiging, aansluiting op uw bestaande verlichtingssysteem of de machine simpelweg los in de ruimte wilt plaatsen, de Aroscent past zich moeiteloos aan. Indien gewenst kan de Aroscent ook aangesloten worden op uw luchtbehandelingskanaal.

Geavanceerde timer

Door de ingebouwde timer van de Aroscent kunt u op eenvoudige wijze verschillende geur cycli instellen.

Aansluiting op luchtbehandelingsinstallatie

Voor optimale prestaties kan de Aroscent aangesloten worden op het luchtbehandelingsinstallatie. Dit zorgt voor optimale geurverspreiding en consistente geurbeleving door de gehele ruimte.

Instelbare intensiteit

Sterk, subtiel of een middenweg. De geur-intensiteit van de Aroscent is zeer nauwkeurig in te stellen afhankelijk van de ruimte en de geur. De Aroscent geeft u volledige flexibiliteit, waardoor de juiste intensiteit altijd gewaarborgd is.

Flexibele plaatsing

De Aroscent is ontworpen om u volledige installatie vrijheid te geven; montage aan de muur, plafond of zelfs gekoppeld aan een verlichtingsrails, alles is mogelijk.

Wit of Zwart

Stijlvol design, elegante rondingen en verkrijgbaar in zwart of wit, de Aroscent past in elk interieur.

Bestel nu

Bel ons

Neem vandaag nog contact met ons op, dan zorgen wij ook binnen uw organisatie voor de ultieme geurbeleving.

Neem contact op

Winkel

Bezoek onze online winkel en ontdek ons ruime assortiment geuren en geurmachines. Snel besteld, snel en veilig thuisbezorgd.

Bestel een Aroscent