Go Green met Air Aroma

Bij Air Aroma nemen we het milieu serieus. Ons beleid richt zich op onze werk- en productomgeving en de impact die ons bedrijf heeft op het wereldwijde milieu.

Hergebruik

Alle Air Aroma-geurflessen en cartridges zijn gemaakt van PET of PP en daardoor 100% herbruikbaar, wat onze bijdrage aan de afvalberg minimaliseert.

Air Aroma's geurmachines en -verstuivers bestaan voor het grootste deel uit duurzaam aluminium, het enige materiaal onder de meest gerecyclede materialen dat oneindig hergebruikt kan worden en 100% te recyclen is. Onze producten zijn ontworpen om te blijven presteren, en veel machines draaien moeite- en probleemloos meer dan 10 jaar.

PP

Polypropylene

PET

Polyethylene Terephthalate

Naleving

Als lid van IFRA (International Fragrance Association - Internationale geurorganisatie) produceren we onze geuren volgens de strengste IFRA-normen en regels. De geuren van Air Aroma voldoen aan de regels voor VOC (Volatile Organic Compound - Vluchtige Organische Stoffen). Air Aroma is opgericht op basis van het gebruik van 100% natuurlijke geuren uit Etherische oliën. Bijna twintig jaar later zijn we nog steeds toonaangevend op het gebied van ambiance begeuring en veel van onze geuren zijn gemaakt van 100% natuurlijke Etherische oliën.

Koolstofvoetafdruk

Air Aroma vermindert het energieverbruik in onze kantoren op veel verschillende manieren met als doel een minimale koolstofvoetafdruk achter te laten. Door het openen van regionale kantoren in Melbourne, Amsterdam, Tokio, Dubai, New York en Hongkong hebben we de noodzaak van reizen (en dus het verbruik van fossiele brandstoffen) aanzienlijk verminderd.

Waar mogelijk gebruiken we videoconferenties als communicatiemethode. Onze kantoren maken optimaal gebruik van natuurlijk licht, we gebruiken milieuvriendelijke en energie-efficiënte Apple-computers en streven naar een papierloos kantoor.