Ecoscent

Discreet, krachtig en geschikt voor aansluiting op uw luchtbehandelingsinstallatie. De Ecoscent garandeert een consistente en efficiënte geurbeleving dankzij de gepatenteerde technologie

Geavanceerde geurverstuivingstechnologie

De Ecoscent is een geurmachine die gekoppeld kan worden aan een luchtbehandelingsinstallatie. Discreet, eenvoudig in gebruik en voorzien van de meest geavanceerde, gepatenteerde geurverstuivingstechnologie. De Ecoscent zorgt moeiteloos voor een constante geurbeleving en ongekende resultaten.Door zijn compacte design en volledig instelbare intensiteitsinstellingen is de Ecoscent geschikt voor gebruik in zowel kleine als grote ruimtes. Aansluiting op het luchtbehandelingskanaal is niet alleen een bijzonder discrete manier van begeuren, het verhoogt ook de efficiency met bijna 50% (vergeleken met directe verstuiving in de ruimte). De Ecoscent maakt gebruik van 450ml of 2 liter geur cartridges, waardoor deze machine niet alleen flexibel maar ook zeer gebruiksvriendelijk is. U heeft slechts één machine nodig om grote ruimtes of verschillende ruimtes te voorzien van geur. Uitermate geschikt voor casino’s, evenementenlocaties, kantoren, vliegvelden en grotere winkels en hotel lobby’s.

Geavanceerde geurverstuivingstechnologie

Eén machine voor al uw behoeftes

De Ecoscent is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; de R1, R2, R4 en R6. Afhankelijk van de grootte van de ruimte is er altijd een geschikte uitvoering beschikbaar.

Ingebouwde timer

Door zijn ingebouwde timer kunt u de Ecoscent volledig naar uw wensen programmeren, van slechts enkele uren tot 7 dagen per week, dag en/of nacht, de Ecoscent biedt u volledige vrijheid.

Aansluiting op luchtbehandelingsinstallatie / Airconditioning

Voor optimale prestaties kan de Ecoscent aangesloten worden op de luchtbehandelingsinstallatie. De Ecoscent maakt gebruik van de luchtstromen in de luchtbehandelingskanalen. Dit zorgt voor een optimale geurverspreiding en consistente geurbeleving.

Volledig instelbaar

Ontworpen met efficiëntie en prestatie als uitgangspunt. De geurintensiteit van de Ecoscent is met uiterste precisie volledig in te stellen.

Eén systeem, zes verstuivers

Afhankelijk van de grootte van de ruimte, kan slechts één Ecoscent gekoppeld worden aan maximaal 6 individuele verstuivers.

Geurverstuiving door uw luchtbehandelingsinstallatie

Geurverstuiving via uw luchtbehandelingskanaal is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door de koude-lucht verstuivingstechnologie van Air Aroma wordt de geur door middel van druk omgezet in microscopisch kleine druppels. Deze zeer fijne nevel komt vrij in het luchtbehandelingskanaal en zorgt voor een consistente en efficiënte verspreiding van de geur in de door u gewenste ruimtes.

Geurverstuiving door uw luchtbehandelingsinstallatie

De Ecoscent kan in een technische ruimte geplaatst worden, waarbij de verstuiver direct gekoppeld wordt aan de luchtbehandelingsinstallatie. Desgewenst kan de verstuiver op een andere locatie worden geplaatst en bijvoorbeeld weggewerkt worden achter een muur voordat deze gekoppeld wordt. Door gebruik te maken van de infrastructuur van de luchtbehandelingskanalen wordt de geur efficiënt en effectief naar de verschillende ruimtes verspreid. De Ecoscent gekoppeld aan een luchtbehandelingsinstallatie heeft een maximaal bereik van 6000m3.

Start vandaag nog

Neem direct contact op met Air Aroma en we helpen u met alles; van het selecteren van een passende geur tot het kiezen van de juiste machine. Uw geurmarketing is onze passie.

Neem contact op