Signatuurgeuren

Wij ontwerpen unieke geuren die zorgen voor een intense, langdurige connectie tussen merk en klant.

Signatuurgeuren
Signatuurgeuren

Een unieke geur, exclusief ontwikkeld voor uw merk

In het ontwerpproces van signatuur geuren werken we intensief samen met onze opdrachtgevers. Deze samenwerking resulteert in een onvergetelijke geur die een verhaal vertelt en doeltreffend onderdeel wordt van de merkidentiteit. Elk ontwerp van een signatuur geur is een unieke creatie, samengesteld uit alleen de beste grondstoffen, 100% natuurlijke Etherische oliën en meest verfijnde aromas. Met behulp van het door Air Aroma ontwikkelde creatieve ontwerpproces dromen we, ontwerpen we en brengen we iconische geuren tot leven. Stuk voor stuk exclusieve meesterwerken die zorgen voor een diepgewortelde band tussen merk en klant. Na implementatie wordt de signatuur geur een onlosmakelijk en zeer herkenbaar onderdeel van de merkidentiteit. De signatuur geur kan niet alleen worden gebruikt als ambiance geur, maar ook doorvertaald worden naar talloze andere geurtoepassingen en -producten.

Een unieke geur, exclusief ontwikkeld voor uw merk

Uw
/
Geur

Het creatieve proces

Door bijna twee decennia aan ervaring op het gebied van geurontwerp is onze kennis van geur in relatie tot een merk ongeëvenaard. Tijdens het creatieve proces werkt Air Aroma nauw samen met het merk of de organisatie met als doel het creëren van een unieke signatuur geur, die naadloos aansluit op de merkidentiteit en -profilering. Door ons multidisciplinaire ontwikkelingsproces, kijken we naar alle relevante aspecten van het merk die tot uiting moeten komen in de geur. Denk hierbij aan de kernwaarden van het merk of de organisatie, de doelgroep en de gewenste uitstraling. Het resultaat is een zorgvuldig samengestelde, unieke en onderscheidende geur, die naadloos aansluit bij het merk en/of een omgeving. Uiteindelijk zal de geur bijdragen aan een diepgaande, langdurige relatie met de klant.

Exclusiviteit

Zodra de geur is ontworpen en goedgekeurd, ontvangt u een certificaat waarmee de exclusiviteit is gegarandeerd. De signatuur geur wordt onderdeel van uw intellectueel eigendom en kan doorgevoerd worden in alle corporate marketing richtlijnen.

Exclusiviteit

Ontwerp uw eigen geur

Of het nu gaat om een uniek geurontwerp voor uw hotel, kledingmerk, luchtvaartmaatschappij, winkel, automerk of evenement, Air Aroma begeleidt u in alle fases van het proces; van het ontwerp tot en met de implementatie met behulp van onze geavanceerde geurverstuivingstechnologie.

Neem contact met ons op