No Stress. Arobalance

Natuurlijke groene plant extracten reduceren chronische stress en dragen bij een goede nachtrust

No Stress. Arobalance
No Stress. Arobalance

Wat is Arobalance

No Stress – Arobalance is een wetenschappelijk bewezen stress reducerende geur. No Stress – Arobalance is vervaardigd uit 100% natuurlijke groene plant extracten. Arobalance vermindert chronische stress en draagt zodoende bij aan een goede nachtrust.

Geniet van een rustige, vredige en evenwichtige ambiance met No Stress – Arobalance. Ideaal voor thuis, in de auto, op het werk of tijdens het reizen.

Ontwikkeld in Australië

No Stress – Arobalance is een 100% Australisch kwaliteitsproduct, ontwikkeld door Dr. Nickolas Lavidis BSc (Hons) en Universitair docent Rosemary Einstein in samenwerking met het team van de Universiteit van Queensland.

Wetenschappelijk bewezen

De Arobalance formule is het resultaat van tien jaar onderzoek uitgevoerd door de Australische biomedische wetenschappers over hoe de negatieve effecten van chronische stress te verminderen. Tests tonen aan dat de formule Arobalance significaly chronische stress vermindert.

100% natuurlijk

Arobalance is een natuurlijke geur, onttrokken van groene plant extracten. Arobalance is samengesteld uit drie actieve natuurlijke plant extracten met een milde geur die doet denken aan vers gemaaid gras en groene bladeren.

Spray en Olie

Arobalance is verkrijgbaar in een handzame 2.5ml en 50ml spray, genoeg voor een maand gebruik. Arobalance is ook verkrijgbaar in voor onze machines geschikte olie (450ml).

Verminder Stress

De formule van Arobalance is het enige natuurlijke, wetenschappelijk bewezen stress reducerende product op de markt.

Onvermijdelijke dagelijkse blootstelling aan stress resulteert, zeer geleidelijk en vaak onopgemerkt, in negatieve effecten op onze gezondheid. Arobalance bevat natuurlijke extracten uit groene planten, die aantoonbaar een rustgevende en serene uitwerking op de omgeving hebben.

No Stress – Arobalance is geen kalmeringsmiddel. Het effect van de Arobalance formule is ontwikkeld om chronische stress te verminderen, zonder negatieve invloed uit te oefenen op ons reactievermogen op acute stress, een mechanisme dat essentieel is voor ons om te overleven.

Verbeter uw nachtrust

No Stress – Arobalance helpt je genieten van een goede nachtrust. Spray een kleine hoeveelheid op het hoofdkussen of beddengoed en geniet van een goede nacht. No Stress – Arobalance heeft geen negatieve bijwerkingen op uw diepe slaap en in tegenstelling tot veel slaapmiddelen wordt u niet wakker met een slaperig gevoel.

Bestel Arobalance

Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over ons product Arobalance en how het kan werken voor uw organisatie. Ontdek onze “No Stress” Arobalance en geniet van een stress vrije omgeving!

Bestel nu