Kantoren

Geur op kantoor draagt bij aan een positieve werkomgeving.

Kantoren
Kantoren

Geurverspreiding in kantoorruimtes

Gelukkige medewerkers werken harder en zijn productiever. Een positieve werkomgeving is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw medewerkers er niet tegenop zien om maandagmorgen op het werk te verschijnen. Geur kan de sfeer in verkoopkantoor of ruimte veranderen, een aangename omgeving creëren, de efficiëntie van de werknemers stimuleren en stress verminderen. Het toevoegen van de geur via het luchtbehandelingssysteem van uw kantoor is volledig discreet en ideaal voor de meeste grote commerciële en kantooromgevingen. Voor de bedrijven die niet de hele kantoorruimte willen voorzien van geur, maar wel een positieve indruk voor potentiële klanten en bezoekers willen creëren, is een geur, lokaal verspreid bij de entree, de perfecte oplossing. Onze stand-alone geurverstuivers kunnen in de lobby of wachtruimte geplaatst worden om een aangename, welkome geurbeleving te bieden bij binnenkomst in uw bedrijf. De Aroslim en Aroscent zijn slank en stijlvol, passend binnen elke interieurstijl.

Geur-feit

Volgens onderzoek werden er maar liefst 54% minder administratieve fouten gemaakt wanneer het personeel werd blootgesteld aan citrusolie.

Betere prestaties

Onderzoek wijst uit dat mensen die in begeurde ruimtes werken efficiënter zijn en sneller efficiënte manieren van werken toepassen. Er zijn onderzoeken die aantonen dat er veel minder typefouten worden gemaakt wanneer personeel wordt blootgesteld aan citroen- en lavendelgeur. Tevens werd er sneller en nauwkeuriger gewerkt wanneer pepermuntgeur werd verspreid. Technische en creatieve bedrijven willen hun medewerkers inspireren en stimuleren, omdat zij begrijpen dat een inspirerende omgeving rechtstreeks effect heeft op de creativiteit van de medewerkers. Ontspanningsruimtes, game rooms, draaitafels, artiestenruimtes en kantines zijn allemaal bedoeld om de perfecte werkomgeving te creëren. Omgevingsgeuren in deze creatieve ruimtes kunnen een ruimte direct veranderen, zodat men zich door de geur beter concentreert, meer ontspant of juist wordt gestimuleerd.

Verhoog de efficiëntie

Het verspreiden van lavendel tijdens werkpauzes zorgt voor nieuwe energie en efficiënter werken.

Positieve omgeving

Geurverspreiding zorgt voor een positieve perceptie op de omgeving; dit reduceert stress, vermoeidheid en verbetert de alertheid en prestatieniveaus.

Profiteer van de kracht van geur

Neem vandaag nog contact op met een Air Aroma medewerker en wij zorgen ervoor dat ook uw organisatie geweldig ruikt.

Neem contact op