Gezondheidszorg & Wellness

Verbeter de patiëntervaring

Gezondheidszorg & Wellness
Gezondheidszorg & Wellness

Een geur voor uw medische praktijk

Het gebruik van geur in de zorg is breed erkend vanwege het vermogen om patiënten zich beter te laten voelen. De resultaten laten zien dat bepaalde geuren patiënten en bezoekers laten ontspannen en bijdragen aan een positieve sfeer.

Tandartspraktijken, ziekenhuizen en wachtkamers zorgen vaak voor gevoelens van angst en stress. Of u nu een patiënt of een bezoeker bent, de geur van agressieve reinigings- en sterilisatiemiddelen kan bijdragen aan een negatieve ervaring. Om een meer kalmerende omgeving te creëren voor zowel patiënten als personeel wenden medische klinieken zich tot het krachtigste zintuig van de mens - de reukzin.

“Uit onderzoek bleek dat omgevingsgeuren van sinaasappel en lavendel de angst verminderden en de stemming verbeterde bij mensen die op een tandheelkundige behandeling wachtten.”

Lehrner, J. ,Marwinski, G. ,Lehr, S., Johren, P. & Deecke, L. (2005). Physiology & Behavior

Revitaliseer de lucht

Het verspreiden van een rustgevende geur, zoals lavendel of eucalyptus, kan een emotionele reactie bij patiënten en bezoekers teweegbrengen, die bijdraagt aan een minder stressvolle ervaring in de wachtkamer. In kindergeneeskundige praktijken kan het gebruik van kindvriendelijke geuren de jongere patiënten op hun gemak stellen. Bij instellingen voor ouderenzorg kunnen 's ochtends verfrissende geuren worden verspreid en 's middags rustgevende geuren die de bewoners kalmeren en laten ontspannen.

Het verspreiden van een omgevingsgeur heeft een positief effect op de perceptie van de patiënten over de kwaliteit van service, netheid en persoonlijk welzijn. Een omgeving waar geur wordt verspreid geeft patiënten een aangenaam, ontspannen gevoel. Ga nog een stap verder en gebruik de 100% natuurlijke Etherische oliën van Air Aroma om de lucht te verfrissen en, dankzij het extra voordeel van antibacteriële eigenschappen, help de verspreiding van bacteriën in de lucht te bestrijden.

Antibacterieel

Het verspreiden van antibacteriële producten in medische omgevingen kan het risico op infecties, opstaan door via de lucht overgedragen bacteriën, minimaliseren.

Minder zenuwen

Laat uw patiënten ontspannen en zorg voor een positieve beleving door geurgebruik in uw wachtkamers en overlegruimtes.

Begin met het begeuren van uw praktijk

Neem contact op met een Air Aroma vertegenwoordiger, wij zorgen ervoor dat uw praktijk heerlijk ruikt.

Neem contact op