Hotels

De perfecte sfeer, gedefinieerd door geur.

Hotels
Hotels

Geurverspreiding in uw hotel

Het gebruik van geur heeft rechtstreeks invloed op de manier waarop uw hotel wordt ervaren en herinnerd. Het creëren van unieke gast-beleving is essentieel voor luxe, boetiek- en lifestyle-hotels. Vanaf het allereerste moment dat de gasten arriveren willen ze het gevoel hebben dat hun verblijf bijzonder is. Met een op maat gemaakte signatuur geur creëert u de ultieme ambiance en laat u direct een krachtige indruk op uw gasten achter. Verhoog de sfeer en verbeter de merkbeleving door het gebruik van een op maat gemaakte geur, die verspreid kan worden in openbare ruimtes, zoals de lobby, receptie, vergaderruimtes, spa, fitnessruimte en meer. Hospitality-merken over de hele wereld halen optimaal rendement uit geur, omdat men weet dat een signatuur geur een onuitwisbare indruk op hun gasten maakt.

De menselijke neus kan na een jaar geuren met 65% nauwkeurigheid herkennen, terwijl beelden na drie maanden met slechts 50% nauwkeurigheid worden herkend.

(Instituut Sense of Smell)

Zorg voor een krachtige band met uw gasten

Doordat onze reukzin rechtstreeks verbonden is met het gedeelte van de hersenen dat verantwoordelijk is voor herinneringen en emoties, speelt geur een cruciale rol in hoe we dingen ervaren en onthouden. De juiste geur heeft de kracht om uw merkboodschap te versterken en op een uniek niveau contact te maken met uw gasten. Onderzoeksresultaten tonen aan dat de kracht van geur voor loyale en terugkerende gasten zorgt.

Slimme hoteliers kennen de kracht van een merkgeur. Er zijn verschillende geurverstuivers van Air Aroma verkrijgbaar, waaronder standalone systemen en machines die verbonden zijn met uw luchtbehandelingssysteem. Een geur aan uw hotelbeleving toevoegen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze geurverstuivers zijn zeer gebruiksvriendelijk en de perfecte luxe aanvulling voor uw suites en penthouses.

Merkherkenning

Nog lang nadat uw gasten zijn uitgecheckt, zullen zij uw hotel nog herinneren aan de hand van uw unieke, signatuur geur

Neem de ervaring mee naar huis

Retail producten zoals speciale geurkaarsen, kamersprays en bad- en verzorgingsproducten zorgen voor extra verbinding tussen het hotel en de gast

Start met geur binnen uw hotel

Neem contact op met een Air Aroma vertegenwoordiger, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf heerlijk gaat ruiken.

Neem contact met ons op