Fitnesscentra en sportscholen

Blijf de concurrentie voor met geur

Fitnesscentra en sportscholen
Fitnesscentra en sportscholen

Geurverspeiding in uw fitnesscentrum

De hedendaagse sportschool is meer dan alleen een plek om fit, sterk en gezond te worden; voor veel leden is het een manier van leven en een tweede thuis waar ze werken aan zelfvertrouwen, tevredenheid en gezondheid. Vriendelijk personeel, enthousiaste personal trainers, de nieuwste apparatuur en op maat gemaakte trainingsprogramma's waren wellicht ooit onderscheidend, nu zijn ze standaard. 

Onderscheid uzelf met geur

Hoe kunt u met alle verschillende fitnesstrends van tegenwoordig zorgen dat uw sportschool zich onderscheidt van de rest? Een geweldige manier een verbinding met uw leden aan te gaan is door de kracht van geur. Geur kan een sfeer creëren die bij elke omgeving past, of die sfeer nu ontspannend, revitaliserend, inspirerend of energiek moet zijn. Geur kan eenvoudig worden toegepast in kleedkamers, fitness studio's, sauna's en openbare ruimtes.

Air Aroma heeft geuroplossingen ontworpen voor een groot aantal wellness merken. Wanneer een klant bij u binnenloopt, wilt u de perfecte omgeving creëren die ertoe leidt dat leden zich willen inschrijven. De juiste geur kan nieuwe leden aantrekken en een herkenbare, aantrekkelijke omgeving creëren.

Geur-feit

De gemoedstoestand wordt met 40% verbeterd in een prettig ruikende omgeving.

Lindstrom, M. (2005), Journal of Product and Brand Management.

Geuren die zijn ontworpen voor wellness

Air Aroma heeft speciaal voor de fitnessindustrie drie unieke mengsels van etherische oliën ontworpen.

Cardio – Deze melange is speciaal ontwikkeld om cardiovasculaire workouts te stimuleren. Motiveert, revitaliseert en antibacterieel. Dankzij ingrediënten als dennennaalden en eucalyptus heeft deze geur positieve invloed op de ademhaling. Deze geur helpt u diep in te ademen en gebruikt pepermunt en gember voor meer energie en betere concentratie. Dankzij een citrusolie is dit een stimulerende geur voor elke ruimte.

Conditioning – Deze olie is ontworpen voor ruimtes waar verfrissing, vitaliteit en het voorkomen van mentale uitputting centraal staan. De verfrissende en verkwikkende eigenschappen van bergamot, sinaasappel, niaouli en eucalyptus zijn gecombineerd met de kalmerende en concentratie versterkende voordelen van witte cipres en zwarte peper. Conditioning motiveert en versterkt, zodat het uw leden stimuleert om het maximale uit hun workout te halen.

Cooldown – Deze Etherische olie is een ontspannende melange van sinaasappel, mandarijn en sandelhout, gecombineerd met de verfrissende geuren van eucalyptus en niaouli. Ideaal als onderdeel van yoga- en meditatielessen, of op andere plekken waar uw leden zich geaard en ontspannen moeten voelen.

Hygiëne

Uw sportschool hoeft niet naar zweet te ruiken. Gebruik geur om een aangename omgeving te creëren en blijft de concurrentie voor.

Revitaliseren & verfrissen

Dankzij sauna's of stoombaden met eucalyptus en munt voelen uw leden zich herboren. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat Etherische oliën bepaalde bacteriën, virussen en schimmels in de lucht bestrijden en verwijderen.

Begin met het begeuren van uw sportschool

Neem contact op met een Air Aroma vertegenwoordiger, wij zorgen ervoor dat uw sportschool heerlijk gaat ruiken.

Neem contact op