Evenementen

Verleid gasten met geur bij uw volgende evenement.

Evenementen
Evenementen

Geur tijdens evenementen

Geur heeft de kracht om een evenement of bijzondere gelegenheid te transformeren naar onvergetelijke ervaring. Bedrijfsevenementen, tentoonstellingen, vakbeurzen, exposities en bruiloften; geur houdt de aandacht van uw publiek vast zoals geen enkel ander medium dat kan.

Een begeurde stand op uw volgende vakbeurs kan bezoekers verleiden uw stand te bezoeken, het stimuleert nieuwsgierigheid en moedigt interactie met uw merk aan. Bezoekers die de geur in combinatie met uw merk ervaren, associëren die in het vervolg met uw bedrijf. Met Air Aroma's gepatenteerde koudelucht-verstuivingstechnologie is het niet alleen mogelijk om geur aan de fysieke omgeving toe te voegen, maar kunnen ook interactieve touch points worden gecreëerd. Deze interactieve objecten of displays kunnen de interesse in uw bedrijf verhogen.

We bieden op maat gemaakte pakketten met geuroplossingen voor evenementen, afgestemd op de behoeften van de klant. Er zijn full service-pakketten beschikbaar met advies over het ontwerp van een geur voor uw stand, het ontwikkelen van een signature geur en op maat gemaakte technische installatie voor uw evenement. U kunt ook onze gebruiksvriendelijke standalone verstuivers voor korte periodes huren zodat u deze zelf bij uw stand of evenement kunt inzetten. Air Aroma heeft veel ervaring met een groot aantal verschillende locaties, zowel binnen als buiten, en zorgt voor een oplossing op maat die bij uw wensen, behoeften en binnen uw budget past.

“Een omgevingsgeur heeft positief effect op de herinnering en herkenning van bekende en onbekende merken” 

(Morrin and Ratneshwar 2003).

Onuitwisbare herinneringen

Evenementen met geur zorgen voor een blijvende associatie door middel van geur. Air Aroma heeft unieke signature geuren ontwikkeld voor productlanceringen, bruiloften, feesten, rode loper-evenementen en prijsuitreikingen; geuren die de herinneringen aan die bijzondere momenten terugbrengen. Bij muziek of dansvoorstellingen kunt u een geur aan uw show toevoegen om het publiek helemaal in uw show onder te dompelen. Een betere publiekservaring leidt direct tot betere recensies. Air Aroma-geuren worden zelfs bij de wereldberoemde Cirque du Soleil-optredens gebruikt voor de ultieme, multi- zintuiglijke ervaring.

Vertel een verhaal met geur

Air Aroma ontwerpt unieke signatuur geuren die het verhaal van een merk, product of persoon vertellen.

Geurherinneringen

Een unieke signatuur geur heeft het vermogen om herinneringen aan uw merk op te roepen.

Geef uw evenement een extra dimensie met geur

Neem contact op met een Air Aroma vertegenwoordiger, wij zorgen ervoor dat uw evenement heerlijk gaat ruiken.

Neem contact op