Tandartspraktijken

Verwelkom patiënten in uw praktijk met een kalmerende geur, die zenuwen en angst helpen te reduceren.

Tandartspraktijken
Tandartspraktijken

Begeuren voor tandartspraktijken

Een routinebezoek aan de tandarts roept bij maar liefst 75% van de patiënten gevoelens op van angst. Een van de krachtigste manieren om stress bij de patiënt te verminderen, is het implementeren van een geurstrategie die patiënten verwelkomt en kalmeert. Hierdoor ontstaat een ambiance die veilig en rustgevend is.

Een aangename geur bij de entree, de receptie, de wachtkamer en de behandelkamers zal teruggaan naar fijne herinneringen en emoties, waardoor negatieve gevoelens, die normaal gesproken worden geassocieerd met de tandarts, worden gereduceerd. Dit komt doordat onze reukzin rechtstreeks verbonden is met het deel van onze hersenen dat herinneringen en emoties genereert.

Verbeter de patiënt-ervaring met doordachte geuren die kalmeren en ontspannen. De juiste geur kan de angst bij de patiënt verminderen en zorgt voor loyaliteit. Daarnaast kan de juiste geur bijdragen aan mond-tot-mond verwijzingen naar uw kliniek of praktijk.

De ervaring van de patiënt is van groot belang

Een aangename en kalmerende geur elimineert de klinische geuren zorgt tegelijkertijd voor een laagdrempelige sfeer, die bijdraagt aan de patient-tevredenheid en -loyaliteit.

Onderscheidend vermogen

Creëer een betere ervaring bij uw patiënten door de entree, de receptie en de wachtruimte van uw praktijk te begeuren.

Loyale patiënten

Creëer loyale patiënten die anderen naar uw praktijk verwijzen door het implementeren van een doordachte geurmarketing strategie.

Begin met het begeuren van uw tandartspraktijk

Neem vandaag nog contact op met Air Aroma en wij zorgen ervoor dat ook uw organisatie fantastisch ruikt.

Neem contact met ons op