Geurverspreiding in nachtclubs & bars

Verbeter de ambiance in bars, clubs en nachtclub

Geurverspreiding in nachtclubs & bars
Geurverspreiding in nachtclubs & bars

Geuren in Nachtclubs & Bars

Nachtclubs zijn afhankelijk van verschillende technieken om publiek binnen te halen en zich te onderscheiden van hun concurrenten. Wanneer bezoekers de club of locatie binnenkomen, is het belangrijk dat ze enthousiast verwelkomd en gestimuleerd worden voor een mooie avond uit. Wanneer gasten veel betalen voor VIP-tafels verwachten ze de best mogelijke ervaring met alle extra's. Een prettig en subtiel parfum kan ertoe leiden dat men de kwaliteit van de omgeving positiever beoordeelt en kan de stemming van gasten verbeteren, zodat ze langer blijven.

Ongewenste geuren zoals rook, alcohol en lichaamsgeur zijn een voortdurende strijd voor clubeigenaren. Door effectief gebruik van geur wordt de ongewenste geur gemaskeerd, afgebroken en tevens de ambiance positief beïnvloed.

Geur-feit

"Aangezien bezoekers van de clubs beter beoordeelden, zich vrolijker voelden en meer dansten wanneer geuren werden verspreid, kan worden verwacht dat het inzetten van omgevingsgeur een positief effect heeft op de terugkeer van bezoekers en de toekomstige omzet voor clubs." 

Schifferstein HNJ et al (2011)

Zorg voor een gedenkwaardige sfeer

Onze reukzin is rechtstreeks verbonden met het limbisch systeem, het gedeelte van de hersenen dat verantwoordelijk is voor geheugen en emotie. Het gebruik van een verleidelijke en duidelijke geur kan een positieve associatie met uw merk en ervaring tot gevolg hebben, zodat klanten bij uw locatie blijven terugkomen en deze aan anderen aanraden.

Air Aroma heeft geuren op maat ontworpen voor eersteklas clubs over de hele wereld. Of u de geur nu via uw airconditioning verspreidt of door middel van onze standalone designsystemen die naadloos passen bij moderne interieurs; gasten zullen zeker genieten van de energieke en frisse sfeer.

Merkambassadeurs

Zorg voor positieve merkherinneringen en creëer merkambassadeurs

Functionele geuren

Creëer elke gewenste sfeer met Air Aroma's speciaal ontworpen geuren.

Voeg geur toe aan van uw Nachtclub

Neem vandaag nog contact op met een Air Aroma medewerker en wij zorgen ervoor dat ook uw organisatie geweldig ruikt.

Neem contact op