Appartementen en studio's

Creëer de perfecte indruk voor potentiële kopers en huurders van uw luxe flat, studio of appartement

Appartementen en studio's
Appartementen en studio's

Geur voor appartementencomplexen

Verwelkom uw huurders met een luxe geur in de lobby van luxe woon-torens en -gemeenschappen met meerdere gezinnen. Creëer een onuitwisbare indruk voor potentiële bewoners door het gebruik van geur in kantoren en model-appartementen om de perceptie van klanten te verhogen en zorg voor een hogere bezettingsgraad en retentie.

Positieve eerste indrukken zijn van vitaal belang: geur kan rechtstreeks invloed hebben op hoe een koper of bewoner uw ruimte ervaart. Air Aroma heeft op maat gemaakte signature geuren gecreëerd voor ultra-luxe residentiële wolkenkrabbers van New York tot Dubai.

Ten opzichte van ons zicht, geluid, aanraking en smaak is ons reukvermogen het meest invloedrijk als het gaat om het vormen van emoties en herinneringen. Zorg voor een positieve en onvergetelijke ervaring voor bewoners in appartementencomplex met een unieke, op maat gemaakt, dat 'thuis' reflecteert.

Implementeer geur-marketing

Of u nu een gebouw of appartementencomplex beheert, bouwt of ontwikkelt, het gebruik van geur kan buitengewone ervaringen creëren en een inspirerend sfeer voor uw woningen creëren. Variërend van het toevoegen van een uitnodigende geur bij binnenkomst tot frisse geuren in gedeelte of openbare ruimtes zoals fitnesscentra en clubhuizen, Air Aroma geuren zorgen voor de ultieme beleving.

Met verschillende systemen voor geurverspreiding via uw luchtbehandelingssysteem kan Air Aroma op discrete wijze geur in grote ruimtes verspreiden. Of maak gebruik van handzame, stand-alone apparaten voor geur in gelokaliseerde zones.

Luxe uitstraling

Creëer een uitnodigende sfeer die een gevoel van luxe toevoegt aan uw woning.

Verkoop uw appartement voor meer

Aspirant kopers zijn bereid meer te betalen voor een woning wanneer er geur is geïmplementeerd.

Voeg geur toe aan uw appartementencomplex

Neem contact op met een Air Aroma vertegenwoordiger en wij zorgen ervoor dat ook uw organisatie geweldig ruikt.

Neem contact met ons op