Van Luchtvaartmaatschappij to Luchthaven

Geuren die ervoor zorgen dat passagiers ontspannen en fris aankomen.

Van Luchtvaartmaatschappij to Luchthaven
Van Luchtvaartmaatschappij to Luchthaven

Geuroplossingen voor luchtvaartmaatschappijen

Al in 1959 werd begonnen met geurverspreiding in de vervoersindustrie; de Parijse metro verspreidde de geur van anjers in zijn metrostellen om het gevoel van comfort en welzijn te verhogen. Vandaag de dag is geur nog belangrijker geworden voor veel luchtvaart- en andere vervoersmaatschappijen, omdat ze het belang van loyaliteit, retentie en merkherkenning kennen. Of u nu een groter gevoel van luxe aan uw merk wilt toevoegen, een ontspannen omgeving wilt creëren voor angstige en gestreste reizigers of wilt bijdragen aan een schone, hygiënische en uitnodigende wachtruimte voor passagiers: geurverspreiding kan de oplossing zijn.

“Je merkt direct dat je in een Cathay Pacific-lounge bent. Als passagier kun je ontspannen met het herkenbare gevoel van een comfortabel thuis.”

Ben Schlappig - reisadviseur en blogger, One Mile At A Time.

Merkgerelateerde geuren

Geurmarketing is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel geworden van hun merkstrategie. Air Aroma heeft signatuur geuren ontwikkeld voor merken als P&O Cruises, Carnival Cruises, Qantas Club Lounges en Cathay Pacific. Elke geur is speciaal ontworpen voor het merk en voor de stijl van de omgeving waar de geur wordt verspreid. Het resultaat is een geur die precies die emotie en ervaring uitdrukt die de merken aan hun klanten willen overbrengen.

Ontspannende omgeving

Geurverspreiding reduceert stress en angst in wachtruimtes bij zenuwachtige reizigers.

Gevoel van luxe

Geur in businessclass en eerste klas lounges draagt bij aan een gevoel van luxe en kwaliteit.

Voeg geur toe aan uw luchthaven of luchtvaartmaatschappij

Neem vandaag nog contact op met een Air Aroma medewerker en wij zorgen ervoor dat ook uw organisatie geweldig ruikt.

Neem contact op