Romance Was Born en VAMFF

Eucalyptus, Citroenmirte, Den, Manuka, Rode Tijm

Geuren van de catwalk

Virgin Australia Melbourne Fashion Festival (VAMFF) is een jaarlijks evenement van een week dat de zakelijke en creatieve elementen van de mode- en schoonheidsindustrie in Australië viert, met catwalkshows van wereldklasse met gevestigde en opkomende ontwerpers van Australië, state-of-the-art productie, schoonheidsworkshops, branche-seminars, forums, live-entertainment en meer.

In samenwerking met Romance Was Born en VAMFF creëerde Air Aroma een unieke kenmerkende geur voor de catwalkshow. Voor de 'Bush Magic'-show & -collectie hebben we een authentiek Australische geur ontwikkeld met tonen die aansluiten bij het thema van de show: Crisp Eucalyptus en frisse Lemon Myrtle-blend met tonen van Den, Manuka en Rode Tijm. Het resultaat is een luchtige, knapperige en ondubbelzinnige Australische geur.

Deze unieke kenmerkende geur bood een frisse, leuke en toch moderne kijk op de gemeenschappelijke Australische inheemse bush-elementen die, net als de collectie zelf, gecombineerd werden met schoonheid, stijl en gratie. De geur hielp het publiek een connectie te leggen tussen de collectie en de visioenen van de ontwerper: 'eindeloos optimisme van kinderdromen en de vrije geest van de outback'. 

De geurbeleving was ontwikkeld om de essentie van de show voor het publiek te versterken, en dat werkte perfect. De geur in combinatie met de speelse elegantie en flamboyantie van de kledingstukken, verlichting, muziek, make-up en de algehele sfeer van de set was een super match. Elk element, inclusief de geur, werkt in harmonie. Succes wordt door het merk gemeten in termen van de grootste theatrale impact waarvan zij zeggen dat het een positief vervolgeffect is in termen van online verkoop.

Romance Was Born en VAMFF

"Je inspireert mensen om je collectie te kopen, maar mode is meer dan alleen kleding. Het gaat erom verhalen te vertellen en mensen op een heel emotioneel niveau met ons merk te verbinden." 

Ontwerper - Anna Plunkett 

Romance Was Born en VAMFF
Romance Was Born en VAMFF

Bel ons

Neem vandaag nog contact op met Air Aroma en wij zorgen er voor dat ook uw organisatie geweldig ruikt.

Vraag een sample aan

Geur ontwikkeling

Bent u op zoek naar een exclusieve geur? De parfumeurs van Air Aroma kunnen een unieke, op maat gemaakte Signatuur geur voor uw merk ontwikkelen.

Ontwerp een geur