Sofitel

Citroenblaadjes, Bergamot, Witte Roos, Jasmijn van Grasse, Lentisque, Patchouli, Franse Vanille, Wit Sandelhout

Essence de Sofitel

Sofitel Hotels & Resorts is het grootste internationale hospitality merk van Frans erfgoed, welke een unieke levenskunst biedt met een uniek Frans tintje. Met een passie voor de 5 zintuigen, heeft Sofitel de waardes van haar rijke erfgoed en merk vertaald naar een onvergetelijke olfactorische identiteit (geuridentiteit).

  Essence de Sofitel is een verfijnde geur die de iconische Franse luxe van het merk belichaamt. Geïnspireerd door een zalige middag in het zonnige Zuid-Frankrijk, omvat Essence de Sofitel de zomerse geest, Franse elegantie en gevoelens die worden vertaald in geur met een vleugje verse citrus, bloeiend tot het hart van witte roos voordat ze zich terugtrekken in een luxe basis van wit sandelhout.

Frisse citrustonen van bergamot en citroenblaadjes versterken met elegantie. Een bloemenhart bloeit met witte roos omhuld door de weelderige jasmijn uit Grasse. De aanhoudende basis van Lentisque met sensueel wit sandelhout versterkt met een gevoel van authentieke luxe. 

Met een reeks Essence de Sofitel-winkelproducten, waaronder kaarsen en interieurparfum, kunnen gasten een stukje van hun Sofitel-ervaring mee naar huis nemen. Essence de Sofitel wordt in alle Sofitel Hotels & Resorts wereldwijd gebruikt en helpt het merk in contact te komen met hun gasten voor emotionele en gedenkwaardige ervaringen.

Sofitel

 “Air Aroma is een marktleider in het leveren van op maat gemaakte geurprogramma's. Ik heb het genoegen gehad om rechtstreeks met Air Aroma samen te werken in verschillende regio's, waaronder Australië, het Midden-Oosten en China, en elke keer hebben het bedrijf en hun vertegenwoordigers de verwachtingen overtroffen.“ 

- João Marcelo Rocco - Vice-President, Global Brand Experience & Consistency

Sofitel
Sofitel

Bel ons

Neem vandaag nog contact op met Air Aroma en wij zorgen er voor dat ook uw organisatie geweldig ruikt.

Vraag een sample aan

Geur ontwikkeling

Bent u op zoek naar een exclusieve geur? De parfumeurs van Air Aroma kunnen een unieke, op maat gemaakte Signatuur geur voor uw merk ontwikkelen.

Ontwerp een geur