Nissan

Bergamot, kardemom, tijm, groene thee, droog hout

De geur van Nissan

Nissan staat bekend als een voorloper op het gebied van innovatie en technologie. Nissan kende de kracht van geur en werkte samen met Air Aroma om 's werelds eerste autofabrikant te worden die geurmarketing toepast op hun autobeurzen. 

De kenmerkende geur welke Air Aroma heeft gecreëerd voor Nissan, weerspiegelt de essentie van het designethos van dit automerk, terwijl het een link legt met het Japanse erfgoed. De geur opent met verkwikkende citrustonen en groene thee en staat in contrast met kardemom, tijm en droog hout.

Nissan

"De geur onderscheidt Nissan van zijn concurrenten en creëert tegelijkertijd een meeslepende merkervaring."Roel de Vries, Vice President of Global Marketing Strategy, Nissan Motor Co, Ltd, explains the importance of aroma branding. “Dit is wat andere merken doen, zoals enkele zeer bekende kledingmerken en hotelketens. Wanneer je de receptie binnenloopt herken je direct de geur en voelt het als thuiskomen”

Nissan
Nissan

Bel ons

Neem vandaag nog contact op met Air Aroma en wij zorgen er voor dat ook uw organisatie geweldig ruikt.

Vraag een sample aan

Geur ontwikkeling

Bent u op zoek naar een exclusieve geur? De parfumeurs van Air Aroma kunnen een unieke, op maat gemaakte Signatuur geur voor uw merk ontwikkelen.

Ontwerp een geur