De Langham

Gemberbloem, Groen Gras, Roos, Lelietje-van-dalen, Jasmijn

De Langham-geur

De kenmerkende geur van Langham Ginger Flower is een van de meest bekende geuren in de hospitality. De op maat gemaakte geur is exclusief ontworpen door Air Aroma voor Langham Hotels. Bekend om hun belichaming van luxe door uitzonderlijke service, innovatie en elegant design, is The Langham een van de eerste hotels die een eigen merkgeur heeft aangenomen.

De geur is opgebouwd rond een bedauwd groen akkoord, met contrasterende tonen van bittere gemberbloem en hints van honingzoete ananas. De geur eindigt met zachte bloemen van verse lila en violet, het resulterende aroma is dynamisch, fris en elegant.

De Langham

In de lobby van het hotel ervaren gasten de kenmerkende geur vanaf het moment dat ze het hotel binnenkomen, of ze nu in een resort in Sydney, Melbourne, Los Angeles of Shanghai zijn. De Langham-eigendommen staan bekend om de geur en de uitgesproken aanwezigheid ervan is altijd gedenkwaardig voor hun gasten.

"Air Aroma sluit aan bij een hoog niveau van biologische product- / geurontwikkeling ondersteund met de modernste technologie in avant-garde dispergeerapparatuur. Ondersteund door een deskundig en service-excellentie gedreven team, dat wereldwijd vertegenwoordigd is, hebben ze mijn loyaliteit gewonnen." 

- Rens Breur, Hotel Manager bij The Langham Melbourne

De Langham
De Langham

Bel ons

Neem vandaag nog contact op met Air Aroma en wij zorgen er voor dat ook uw organisatie geweldig ruikt.

Vraag een sample aan

Geur ontwikkeling

Bent u op zoek naar een exclusieve geur? De parfumeurs van Air Aroma kunnen een unieke, op maat gemaakte Signatuur geur voor uw merk ontwikkelen.

Ontwerp een geur