John Hardy

Tuberoos, Wierook, Zeebriesakkoord, Sandelhout, Amber

De kenmerkende geur van John Hardy

Om een unieke, kenmerkende geur te creëren, werkte John Hardy samen met de parfumeurs van Air Aroma. Gesitueerd rond een boeket van tuberoos met bedwelmende tonen van wierook, sandelhout, amber en een knapperig zeebriesakkoord, doet de geur denken aan de mythe en magie van het Balinese vakmanschap. Het aroma is opgenomen in de John Hardy-winkels en creëert een volledig transformerende ervaring die creativiteit opwekt en inspireert.

John Hardy

Wanneer je exquise design combineert met ecologische verantwoordelijkheid, is het resultaat een fascinerend uniek merk; John Hardy. Het op Bali geboren sieradenmerk dat bekend staat om zijn inspirerende ethos en tijdloze stukken, begon in 1975 met natuurlijke schoonheid, levendige energie en visionaire ideeën. Het hoofdkantoor in Ubud, Bali koestert een creatieve geest, waaruit alle sieraden worden gemaakt. Elk individueel stuk is handgemaakt door een lokale Balinese ambachtsman. De sieraden worden gemaakt met behulp van traditionele technieken en de originele gereedschappen welke bestaan uit lokaal geproduceerde materialen zoals bamboe en hout.

“John Hardy verheugd zich er op om met Air Aroma om een unieke, kenmerkende geur voor onze winkels te creëren. De geur bestaat uit tuberoos, wierook, zeebriesakkoord, sandelhout en amber en de geur vangt de essentie van de John Hardy-workshop in Ubud, Bali en past naadloos in onze winkelomgeving en merkesthetiek."Prerna Balan - John Hardy, directeur Global Communications

John Hardy
John Hardy

Bel ons

Neem vandaag nog contact op met Air Aroma en wij zorgen er voor dat ook uw organisatie geweldig ruikt.

Vraag een sample aan

Geur ontwikkeling

Bent u op zoek naar een exclusieve geur? De parfumeurs van Air Aroma kunnen een unieke, op maat gemaakte Signatuur geur voor uw merk ontwikkelen.

Ontwerp een geur