Cathay Pacific

Lavendel, Jasmijn, Bamboe, Jeneverbes, Theebladeren, Witte muskus, Cederhout

De geur van Cathay Pacific

Cathay Pacific kent de kracht van het bieden van een unieke en geruststellende ervaring aan reizigers. Om hun elitestatus als een van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld te verzekeren, werkte dit in Hongkong gevestigde merk nauw samen met Air Aroma om hun merk te vertalen in een unieke kenmerkende geur. 

De geur van Cathay Pacific, die verspreid wordt over hun eersteklas luchthavenlounges, weerspiegelt het merkethos en past naadloos in de esthetiek van de prestigieuze luchthavenlounges. Het gebruik van elementen zoals natuurlijk hout, onyx, kalksteen en brons weerspiegelt de welzijnsfocus van de lounge en geeft het tegelijkertijd een eigentijdse luxe uitstraling.

De luxe en eigentijdse geur is onmiddellijk herkenbaar en roept een gevoel van oprechte warmte en vertrouwdheid op bij Cathay Pacific-leden. De Air Aroma-geur voor Cathay Pacific, gelanceerd in de nieuw ontworpen The Pier-lounge, is een mix van subtiele houtsoorten, witte bloemen en frisse groene thee-tonen.

Cathay Pacific
Cathay Pacific

Bel ons

Neem vandaag nog contact op met Air Aroma en wij zorgen er voor dat ook uw organisatie geweldig ruikt.

Vraag een sample aan

Geur ontwikkeling

Bent u op zoek naar een exclusieve geur? De parfumeurs van Air Aroma kunnen een unieke, op maat gemaakte Signatuur geur voor uw merk ontwikkelen.

Ontwerp een geur