Koper Let op

Bestel originele

Er zijn Air Aroma nagemaakte producten die momenteel in omloop op de markt. Opgericht in 1999, we zijn de oorspronkelijke makers en fabrikant van alle Air Aroma merkproducten, inclusief Aromax, Aroscent, Ecoscent, Aroslim, Arodrive, Arologic, Arobalance en een grote verscheidenheid aan geuren.

Air Aroma begeurings apparaten en geuren zijn van de hoogste kwaliteit, ze voldoen aan of overtreffen alle International Fragrance Association normen en voorschriften van veiligheid en kwaliteit. Al onze producten en technologie zijn gepatenteerd. In geval van twijfel, aarzel dan niet om contact op te nemen met Air Aroma International om de oorsprong van de goederen te identificeren.

Laat u niet misleiden

Er zijn Air Aroma vertegenwoordigers die proberen de consument te bedriegen en laten geloven dat ze betalen voor de originele Air Aroma producten en luxe merkartikelen. Check hun contractuele en distributierechten. Alle officiële distributeurs staan ​​vermeld op onze website op de Locaties pagina. Als ze niet in de lijst voorkomen zijn ze niet onze distributeurs

Pas op voor nep-Air Aroma distributeurs via:.

  • The Air Aroma naam, logo en het merk
  • Fake Air Aroma visitekaartjes
  • Valse Air Aroma offertes en stationaire

De zwarte lijst (vermijd deze bedrijven)

De volgende bedrijven zijn niet geautoriseerde distributeurs van Air Aroma producten of geuren.

Air Aroma Scenting Pte Ltdwww.aromascenting.com
Op aroma Co Ltd - @ aroma Co Ltd www.at-aroma.com

De goedgekeurde lijst

U vindt de lijst van erkende Air Aroma distributeurs op onze locaties pagina; Zoeken bevoegdej Air Aroma dealers in uw regio of land hier: Locaties

De risico's:

Het gebruik van niet-goedgekeurde geuren en producten, kan leiden tot:

  • schade aan de geur machine en vervalt de garantie
  • Gevaarlijke en niet-gereglementeerde geuren, kunnen schadelijk zijn voor uw klanten, personeel en de duurzaamheid van uw bedrijf. Slechte geur kwaliteit en de geur kracht Hogere consumptie prijzen, wat resulteert in hogere maandelijkse kosten. gevaarlijke en ondeugdelijke installatie.

Neem actie

Air Aroma International neemt veiligheid van de consument serieus. Onze organisatie werkt hard om de consument en de Air Aroma merk te beschermen. Het is ons beleid om alle informatie die wij ontvangen over nep-producten en niet-geautoriseerde vertegenwoordigers te onderzoeken. Air Aroma neemt juridische stappen waar nodig is tegen mensen die betrokken zijn bij deze illegale activiteiten. U kunt contact met ons opnemen, voor alle informatie op onze contact pagina.

Vragen?

Als u het niet zeker weet neem dan contact op met Air Aroma via de contact pagina op deze website.