Overzicht

Aroscent

Strakke lijnen, hoge kwaliteit afwerking en schitterende kleuren zijn woorden die bij één van de best verkopende producten passen, de Aroscent. Dankzij de koude lucht verstuivingstechnologie die ingebouwd is in een behuizing van geanodiseerd aluminium is de Aroscent een graag geziene en geroken gast.

Of u nu op zoek bent naar draagbaarheid (Aroscent Portable) of een wandmodel (Aroscent Wall), de Aroscent biedt een professionele geuroplossing voor o.a. hotel lobbies, vergaderzalen, winkels, ziekenhuizen en vele andere locaties.

Aroscent

Types

Aroscent Portable

De Aroscent Portable is ontworpen voor wie flexibiliteit wenst. Dankzij het handvat is de Aroscent Portable gemakkelijk te verplaatsen voor optimale vrijheid. De ideale oplossing voor beurzen, winkels, fitness clubs en hotels.

Aroscent Wall

Met hetzelfde strakke ontwerp en bereik als de Aroscent Portable is de Aroscent Wall een stijlvolle keuze in de vorm van een wandmodel. De Aroscent Wall is een aanvulling op elk interieur en een ideale oplossing voor hotels en winkels.

Aroscent Portable en Aroscent Wall

Eigenschappen

  • Arologic voorbereid

  • Ingebouwde timer

  • Plug & Play

Schitterende kleuren

De Aroscent is beschikbaar in 9 schitterende kleuren, aan u om uw favoriete kleur te kiezen. Zo wordt het wel heel eenvoudig om een Aroscent uit te zoeken die bij uw interieur past.

Klaar om te kopen?

Neem contact op en begin met begeuren

Neem contact op met Air Aroma en wij helpen u met het uitkiezen van de juiste geur en het installeren van de geurmachines. Wij zijn er om u te helpen.