Kwaliteitsgeuren

Parfum-kwaliteitsgeuren

Air Aroma levert alleen geuren van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van geuren die een gelijkmatig en aantrekkelijk aroma afgeven zonder scherpe chemische ondertonen die geuren van een mindere kwaliteit vaak verspreiden.

Air Aroma’s etherische oliemixen zijn mixen van 100% puur etherische oliën, zonder verdunningen of toevoegingen. Onze geuren worden daarnaast geproduceerd volgens de strengste IFRA (International Fragrance Association) richtlijnen.

Bekijk de geuren van Air Aroma

International Fragrance Association

Technologie

Flat-line geur verstuiving

Op alle Air Aroma geurmachines wordt de flat-line verstuivingstechnologie toegepast. Deze technologie garandeert, in tegenstelling tot verdampings of op gel gebaseerde technologiën, een constante geurintensiteit ongeacht de hoeveelheid geur die nog in de cartridge zit.

Air Aroma

Concurrentie

 • Dag 1
 • Dag 7
 • Dag 14
 • Dag 21
 • Dag 28
  1. Air Aroma - 100%
  2. Concurrentie - 100%
  1. Air Aroma - 100%
  2. Concurrentie - 76%
  1. Air Aroma - 100%
  2. Concurrentie - 57%
  1. Air Aroma - 100%
  2. Concurrentie - 48%
  1. Air Aroma - 100%
  2. Concurrentie - 36%
100%
75%
50%
25%

Gepatenteerde technologie

Dankzij onze gepatenteerde koudelucht verstuivingstechnologie is de kwaliteit van elke geur gewaarborgd tijdens het complete verstuivingsproces.

In tegenstelling tot technologiën die gebruik maken van verwarming of verdamping van geuren zorgt koudelucht verstuiving ervoor dat de natuurlijke eigenschappen van de geur in tact blijven en de integriteit en kwaliteit niet worden aangetast.

Bekijk de geurmachines van Air Aroma

Expertise

Ervaring telt

Air Aroma heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het creëeren van inspirerende belevingen door geur. Als grootste leverancier van geurmarketingoplossingen wordt Air Aroma terecht gezien als wereldwijd marktleider.

Van ons toegewijde team van ontwerpers en leveranciers tot onze klanten die perfectie verwachten. Alles wat we doen ademt kwaliteit, stijl en innovation.

Wereldwijd netwerk

Ons wereldwijde netwerk is uniek

Dankzij onze vijf regionale kantoren (Australië, Japan, Nederland, VS en Hong Kong) en de ondersteuning van een team van toegewijde Air Aroma distributeurs bent u verzekert van uitmuntende service in meer dan 80 landen.

Bekijk onze locaties

 • Regionale kantoren
 • Distributeurs
Air Aroma Wereldwijd netwerk