Vervoer

Terug naar de lijst

Geuroplossingen voor vervoersbedrijven

Om toepassingen van geur in de vervoersindustrie te zien moeten we teruggaan naar 1959 toen de metro in Parijs de geur van anjers in de treinen verspreidde om een gevoel van comfort en welzijn te creëeren. Vandaag de dag is geur nog belangrijker geworden voor vervoersmaatschappijen. Of het nu gaat om het creëeren van een luxueuze of rustgevende sfeer of het bieden van een hygiënische en veilige omgeving voor reizigers. Het toepassen van een prettige en inspirerende geur kan de oplossing bieden.

Air Aroma is een wereldleider in het meedenken met onze klanten om de perfecte geur te vinden. Onze gepatenteerde technologie in combinatie met HVAC (begeuren door ventilatie / airco-systemen) stelt ons in staat unieke geuroplossingen aan te bieden aan een breed scala van klanten.

Geur als onderdeel van merkstrategiën

Geurmarketing wordt meer en meer toegepast als onderdeel van merkstrategiën. Air Aroma heeft voor verschillende bedrijven inclusief P&O Carnival Cruises en Qantas exclusieve signatuurgeuren ontwikkeld. Elke individuele geur werd specifiek ontwikkeld in samenspraak met de klanten om een unieke beleving te creëeren voor hun reizigers. Voor Qantas was het belangrijk een eigen geur te hebben met het oog op klantenbehoud, innovatie en het voorblijven van de concurrentie. Deze geur is nu in verschillende Qantas business lounges te bewonderen. P&O Carnival Cruises zocht daarentegen een eigen geur die het ultieme vakantiegevoel belichaamde, een geur die reizigers zou bijblijven tot ver na de reis.

Onze specialisaties bevatten het begeuren van metro stations / vervoer, cruise schepen, luchthaven lounges. Vanwege ons grote netwerk van distributeurs en het bereik van de producten zijn wij in staat om de behoeften van bedrijven van alle soorten en maten te voldoen.

Geurfeit

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het verspreiden van geuren zoals lavendel stemmingen kunnen reguleren en stress kunnen verminderen.

Voordelen van geur

  • Ontspannen omgeving

    Het verspreiden van een geur kan zenuwachtige en geïrriteerde reizigers kalmeren.

  • Gevoel van luxe

    Het begeuren van business class en first class lounges voegt prestige en luxe toe aan de beleving van de reiziger.

  • Veiligheid en comfort

    Reizigers geven vervoersbedrijven een hogere waardering voor de veiligheid en comfort van het vervoersproduct als er een prettige geur hangt.

Klanten

Qantas

Qantas

Carnival Cruises

Carnival Cruises

Singapore Airlines

Singapore Airlines

Klaar om te kopen?

Contact

Stuur ons een bericht, bel, fax. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf binnen de kortste keren inspirerend ruikt.

Contact

Bestel een monster

Ruik het zelf. Kies een geurmonster uit ons ruime assortiment en ervaar het verschil.

Bestel een monster

Signatuurgeuren

Op zoek naar een exclusieve geur? Air Aroma parfumeurs ontwikkelen graag een signatuurgeur exclusief voor uw merk.

Creëer uw eigen parfum