Retail

Terug naar de lijst

Begeur uw winkel

Als expert op het gebied van retail begrijpt u als geen ander hoe belangrijk klantenservice is en hoe deze voor een groot gedeelte beïnvloed wordt door de beleving in de winkel. Van de indeling van uw winkel, productpresentatie en interieur tot de muziek en belichting. Al deze facetten moeten aansluiten op uw merk en de sfeer die u wenst te creëeren. Stelt u zich eens voor dat u alle vijf zintuigen van de consument kunt prikkelen en hierdoor een indruk kunt achterlaten die ook lang na het winkelbezoek blijft voortduren. Dit kan nu dankzij het toepassen van geurmarketing.

Een blijvende indruk

Air Aroma heeft voor elke winkelomgeving een passende oplossing om de gekozen geur optimaal tot zijn recht te laten komen. Gebaseerd op de gepatenteerde koudelucht verstuivingstechnologie verspreiden Air Aroma geurmachines de geur gelijkmatig door de hele winkel.

Het resultaat is dat consumenten niet alleen geneigd zijn langer in een winkel te verblijven, maar ook bereid zijn meer te betalen voor hetzelfde product vergeleken met een niet-begeurde winkel. Laat Air Aroma u helpen de omzet te vergroten en tegelijkertijd een loyale klantenkring op te bouwen.

Geurfeit

Experimenten in een kledingwinkel hebben aangetoond dat de verkoop op de damesafdeling verdubbelde na het verspreiden van een vanillegeur.

Voordelen van geur

  • Merkherkenning

    Onderzoek toont aan dat consumenten uw merk beter herinneren en loyaler zijn naar een merk als een prettige geur verspreid wordt in de winkel.

  • Langer verblijf

    Bloemen en citrusgeuren hebben een positief effect op de verblijfsduur en de uitgaven van consumenten.

  • Memorabele ervaring

    Studies laten zien dat mensen 100 keer meer geneigd zijn iets te herinneren dat ze ruiken dan iets dat ze zien, horen of voelen.

Klanten

Scotch & Soda

Scotch & Soda

Max Mara

Max Mara

Moooi

Moooi

Klaar om te kopen?

Contact

Stuur ons een bericht, bel, fax. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf binnen de kortste keren inspirerend ruikt.

Contact

Bestel een monster

Ruik het zelf. Kies een geurmonster uit ons ruime assortiment en ervaar het verschil.

Bestel een monster

Signatuurgeuren

Op zoek naar een exclusieve geur? Air Aroma parfumeurs ontwikkelen graag een signatuurgeur exclusief voor uw merk.

Creëer uw eigen parfum