Medisch

Terug naar de lijst

Begeur uw praktijk

Voor medische specialisten is het belangrijk patiënten tijdens hun bezoek op hun gemak te stellen. Dit is niet altijd een eenvoudige taak aangezien patiënten vaak gespannen, bezorgd en emotioneel zijn. De sterke lucht van schoonmaakmiddelen versterkt deze onbehaaglijke emoties vaak nog meer.

Om een meer rustgevende en comfortabele omgeving te creëeren kiezen klinieken steeds vaker voor het krachtigste zintuig – reukzin. Het verspreiden van de kalmerende geur van lavendel of eucalyptus zorgt er bijvoorbeeld voor dat het wachten in een wachtkamer als minder traumatisch ervaren wordt.

Revitaliseer de lucht

Het begeuren van openbare ruimtes heeft een positief effect op hoe patiënten de kwaliteit van de service en netheid van de omgeving beoordelen. De ruimte voelt warmer aan en de patiënt voelt zich rustiger en meer op het gemak. Door het verspreiden van 100% puur natuurlijke etherische oliën met Air Aroma’s micro-mist technologie wordt de lucht op natuurlijk wijze gezuiverd en worden bacteriën en virussen in de lucht op effectieve wijze afgebroken.

Air Aroma’s Aroscent Pro geurmachine verspreid maximaal drie verschillende geuren en wordt bestuurd via het Arologic besturingssysteem. Creëer uw eigen geurschema en stel met één druk op de knop de intensiteit, duur en start/stop tijd in. De ideale oplossing voor bejaardentehuizen waar verfrissende geuren ‘s ochtends energie geven en rustgevende geuren de bewoners ‘s middags en ‘s avonds juist kalmeren.

Geurfeit

Het inademen van bepaalde etherische oliën helpt het immuunsysteem van het lichaam te verbeteren.

Voordelen van geur

  • Kalmerend

    Verbeter de geur in de wachtkamer en help mensen te kalmeren voor een consult.

  • Anti-bacterieel

    Het verspreiden van anti-bacteriële geuren in medische ruimtes minimaliseert de risico’s op infecties door bacteriën in de lucht.

  • Positievere ervaring

    Het verspreiden van een natuurlijke lavendelgeur verwijdert negatieve gevoelens en herinneringen aan vervelende ervaringen uit het verleden.

Klaar om te kopen?

Contact

Stuur ons een bericht, bel, fax. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf binnen de kortste keren inspirerend ruikt.

Contact

Bestel een monster

Ruik het zelf. Kies een geurmonster uit ons ruime assortiment en ervaar het verschil.

Bestel een monster

Signatuurgeuren

Op zoek naar een exclusieve geur? Air Aroma parfumeurs ontwikkelen graag een signatuurgeur exclusief voor uw merk.

Creëer uw eigen parfum