Hotels

Terug naar de lijst

Het begeuren van uw hotel

Voor de reiziger van vandaag zijn hotels en resorts bestemmingen op zich. Vanaf het moment dat gasten begroet worden bij de ingang willen ze zich speciaal en welkom voelen. Gasten zijn gesteld op de luxe en service die u biedt en kijken uit naar het prettige bekende gevoel tijdens hun volgende verblijf.

Als doorgewinterde hotelier laat u niets aan het toeval over. De indeling van de lobby, de inrichting, de muziek, alles met het doel een sfeer te creëeren die aansluit bij uw merk. Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn een nog diepgaandere en langdurige indruk te creëeren voor uw gasten. Een die tot ver na het verblijf in het geheugen gegrift staat.

Creëer een diepgaande en krachtige connectie met uw gasten

Zowel de beleving binnen uw hotel als uw merk kunnen versterkt worden dankzij geurmarketing. Een exclusieve signatuurgeur creëert een diepgaande connectie met uw gasten die zowel individueel als uniek is.

Air Aroma biedt een ruim assortiment van oplossingen aan, voor zowel kleinere ruimtes zoals de spa en fitness als grote lobbies of vergaderzalen. Het verspreiden van de gekozen geur kan zowel direct als via het airconditioningsysteem van een bepaalde ruimte gebeuren. Daarnaast heeft Air Aroma, speciaal voor hotels, ook Arologic ontwikkeld. Een draadloos communicatiemiddel om meerdere geurmachines vanaf de receptie of elke andere locatie op afstand aan te sturen. Het begeuren van elke individuele kamer is hiermee ook kinderspel geworden.

Geurfeit

Onze reukzin speelt een grote rol bij het geheugen. Geurontvangers in de neus staan in direkt contact met het gedeelte van de hersenen dat verantwoordelijk is voor het geheugen en emoties.

Voordelen van geur

  • Merkherkenning

    Uw gewaardeerde gasten herinneren uw merk langduriger dankzij een signatuurgeur.

  • Langer verblijf & terugkeren

    Onderzoeksgegevens laten zien dat de kracht van geur loyaliteit bevordert en klanten hierdoor eerder geneigd zijn terug te keren.

  • Emotionele binding

    Vanille laat het gevoel van comfort toenemen, bind uw gasten dankzij de kracht van geurmarketing.

Featured clients

Novotel

Novotel

Langham

Langham

Hilton Worldwide

Hilton Worldwide

Klaar om te kopen?

Contact

Stuur ons een bericht, bel, fax. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf binnen de kortste keren inspirerend ruikt.

Contact

Bestel een monster

Ruik het zelf. Kies een geurmonster uit ons ruime assortiment en ervaar het verschil.

Bestel een monster

Signatuurgeuren

Op zoek naar een exclusieve geur? Air Aroma parfumeurs ontwikkelen graag een signatuurgeur exclusief voor uw merk.

Creëer uw eigen parfum