Fitness

Terug naar de lijst

Begeur uw fitnessclub

Fitnessclubs vandaag de dag bieden meer dan alleen een locatie om fit te worden of te blijven. Het zijn vaak lifestyle clubs waar leden werken aan zelfvertrouwen, tevredenheid en gezondheid. Vriendelijke en ervaren medewerkers, professionele personal trainers, de nieuwste fitnessmachines en op maat gemaakte trainingsprogramma’s waren ooit gebieden waarop top fitnessclubs zich onderscheidden. Deze faciliteiten zijn tegenwoordig minimale verwachtingen van de leden. Het toepassen van geurmarketing daarentegen is de ultieme manier om u te onderscheiden van de concurrentie.

Door het verspreiden van een geur kan voor elke omgeving de juiste sfeer gecreëert worden, of dit nu een ontspannende, inspirerende of verfrissende sfeer is. Nieuwe leden worden op hun gemak gesteld in een voor hen nieuwe omgeving, kleedkamers ruiken weer natuurlijk schoon en in aerobicszalen hangt een inspirerende geur.

Unieke mogelijkheden

Door het toepassen van de laatste technologiën biedt u uw leden niet alleen een completere work out, maar ook een gezondere en schonere omgeving. Versterk uw merk en imago en kies ervoor een signatuurgeur te laten ontwikkelen.

Speficiek voor de fitnessindustrie heeft Air Aroma een selectie van 100% puur natuurlijke etherische oliemixen ontwikkeld. Deze mixen stimuleren neurologische processen in het lichaam om de gewenste trainingsresultaten te behalen en verwijderen daarnaast bacteriën in de lucht. Arosport Cardio bevat o.a. pepermunt en gember die een positief effect kunnen hebben op de ademhaling, Arosport Conditioning stimuleert het uithoudingsvermogen en concentratie en Arosport Cooldown heeft kalmerende eigenschappen.

Geurfeit

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat natuurlijke etherische oliën zowel bacteriën in de lucht als virussen en schimmels bestrijden en verwijderen.

Voordelen van geur

  • Merkherkenning

    Leden blijven terugkomen dankzij de 100% natuurlijke geur die ze associëren met uw merk.

  • Netheid

    Kleedkamers hoeven niet te stinken, creëer een plezierige omgeving en de concurrentie heeft het nakijken.

  • Voel je herboren

    Sauna’s en stoombaden met de geur van eucalyptus en pepermunt zorgen ervoor dat uw leden zich weer herboren voelen.

Klanten

V Club

V Club

Fitness First

Fitness First

Technogym

Technogym

Klaar om te kopen?

Contact

Stuur ons een bericht, bel, fax. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf binnen de kortste keren inspirerend ruikt.

Contact

Bestel een monster

Ruik het zelf. Kies een geurmonster uit ons ruime assortiment en ervaar het verschil.

Bestel een monster

Signatuurgeuren

Op zoek naar een exclusieve geur? Air Aroma parfumeurs ontwikkelen graag een signatuurgeur exclusief voor uw merk.

Creëer uw eigen parfum