Banken

Terug naar de lijst

Klantenbehoud

Finance en Banking is een concurrerende industrie waar het behoud van klanten zeer belangrijk is voor het succes van de spelers in deze sector. Een verbeterde beleving is een krachtige manier om klanten te behouden, dit is waarom banken steeds vaker geurmarketing toepassen in hun vestigingen om de klanttevredenheid te vergroten. Begeuren heeft tot doel een rustgevende sfeer te creëeren voor gespannen klanten of om een uitnodigende in plaats van een saaie omgeving te creëeren.

Air Aroma brengt ruimtes tot leven door het verspreiden van geuren. Wachten in een rij kan een frustrerende bezigheid zijn en resulteert vaak in een negatieve ervaring. Klanten zijn geneigd hun ervaring positiever te beoordelen in een prettig ruikende omgeving.

Prettige bank ervaring

Geur kan zowel een inspirerende en comfortabele omgeving creëeren als het niveau van de klantenservice doen laten toenemen. Hierdoor verlaten klanten de vestiging met een positieve en diepgaande indruk. De Aroslim geurverspreider is een populaire oplossing voor banken doordat het minimalistische ontwerp en de slanke geanodiseerde behuizing van de Aroslim perfect passen binnen elk interieur.

China Merchants Bank, gekozen tot “meest respectabele onderneming in China”, onderscheidt zichzelf door een sterke focus op innovatie, hoge service en geavanceerde technologiën. Dankzij de kracht van geurmarketing is China Merchants Bank nu in staat op een dieper niveau met zijn klanten te communiceren. In samenspraak met China Merchants Bank ontwikkelde Air Aroma twee exclusieve signatuurgeuren van parfumkwaliteit. Het uiteindelijke doel is om een langdurige impressie bij de klaten achter te laten en zo 100% klanttevredenheid te bewerkstelligen.

Geur feit

Geurende retail omgevingen verbetert klanten evaluatie en klanten ervaren ze waren in de winkel voor een kortere termijn (Spangenberg et al.. 1996)

Voordelen van geur

  • Klantenbehoud

    Een positieve ervaring dankzij geur kan het klantenbehoud en daarmee het bedrijfsresultaat doen laten toenemen.

  • Klanttevredenheid

    Dankzij het verspreiden van de juiste geur ervaren klanten dat ze korter in een bank aanwezig zijn of korter moeten wachten in de rij dan in werkelijkheid. De waardering voor de algehele klantenservice valt ook positiever uit.

  • Merkherkenning

    Geurmarketing ondersteunt als geen ander middel uw meest waardevolle bezit, uw merk.

Klanten

China Merchants Bank

China Merchants Bank

Société Générale

Société Générale

Bank Leumi

Bank Leumi

Klaar om te kopen?

Contact

Stuur ons een bericht, bel, fax. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf binnen de kortste keren inspirerend ruikt.

Contact

Bestel een monster

Ruik het zelf. Kies een geurmonster uit ons ruime assortiment en ervaar het verschil.

Bestel een monster

Signatuurgeuren

Op zoek naar een exclusieve geur? Air Aroma parfumeurs ontwikkelen graag een signatuurgeur exclusief voor uw merk.

Creëer uw eigen parfum