Autoshowrooms

Terug naar de lijst

Begeur uw showroom

Of u nu een autodealer of autofabrikant bent, uw doel is om uw merk zo effectief mogelijk onder de aandacht te brengen en de relatie met uw klant te verstevigen. Hevige concurrentie dwingt dealers op zoek te gaan naar nieuwe marketingstrategiën zoals geurmarketing om de beleving van de klant te verbeteren. Het doel van geurmarketing is een sfeer te creëeren in de showroom die het merk verder tot leven brengt en daardoor de gevoelens en emoties van de consument nog dieper raakt.

De ultieme verkoopervaring in het luxe autosegment draait om service, stijl en klasse. Geurmarketing biedt daarbij een nieuwe standaard op het gebied van klantenservice. Dankzij een ruim assortiment aan geurconcepten heeft Air Aroma voor elke situatie de ideale oplossing. Consumenten kunnen meer dan alleen de nieuwe auto mee naar huis nemen. Met de Arodrive luchtverfrisser voor de auto biedt autodealers de mogelijkheid een uniek product te verkopen. De Arodrive is ontworpen voor elk interieur en om elke autorit te verfrissen, en zorgt ervoor dat klanten u elke dag zullen herinneren.

Geuroplossingen

Dankzij een diepgewortelde passie voor kwaliteit, stijl en innovatie zet Air Aroma al jaren de trend voor geuroplossingen in autoshowrooms. Aston Martin Shanghai biedt klanten niet alleen een unieke beleving dankzij de gedistingeerde en individualistische sportauto’s, maar dankzij Air Aroma draagt een subtiele geur nu ook bij aan een nog diepgaandere ervaring. De subtiele geur geeft de showroom daarnaast ook een ruimtelijker gevoel.

Een samenwerking tussen Mercedes Benz en Air Aroma heeft geresulteerd in een unieke showroombeleving waar de verschillende seizoenen met geuren zoals rainforest en bamboe geaccentueerd worden.

Geurfeit

Onze reukzin beïnvloedt 75% van de dagelijkse emoties en speelt een belangrijke rol bij het geheugen.

Voordelen van geur

  • Merkherkenning

    Geurmarketing creëert een unieke en langdurige indruk onder klanten en voegt waarde toe aan uw merk.

  • Langer verblijf

    Klanten die een plezierige geur ervaren voelen zich meer op het gemak waardoor de kans groter is dat ze langer blijven rondkijken.

  • Emotionele connectie

    Reukzin is het meest fundamentele en directe zintuig, leidt tot een diepgaande emotionele reactie van klanten en kan stemmingen, het geheugen en emoties beïnvloeden.

Klanten

General Motors

General Motors

Lexus

Lexus

Aston Martin

Aston Martin

Klaar om te kopen?

Contact

Stuur ons een bericht, bel, fax. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf binnen de kortste keren inspirerend ruikt.

Contact

Bestel een monster

Ruik het zelf. Kies een geurmonster uit ons ruime assortiment en ervaar het verschil.

Bestel een monster

Signatuurgeuren

Op zoek naar een exclusieve geur? Air Aroma parfumeurs ontwikkelen graag een signatuurgeur exclusief voor uw merk.

Creëer uw eigen parfum