• Flexibele termijnen
  • Klantenservice
  • Installatie

Huren of kopen

Huur

Dankzij flexibele termijnen van 12 tot 60 maanden kiest u het plan dat het beste bij uw budget past. Maandelijkse betalingen zijn inclusief het gebruik van de geurmachines en geuren. Geuren worden automatisch toegestuurd of u kunt kiezen voor een all-inclusive servicepakket inclusief het verwisselen van lege flessen en servicen van de geurmachines.

Huren biedt maximale flexibiliteit aangezien uiteindelijk niet het bezit van de geurmachines maar het gebruik van onze geurconcepten de voordelen brengt.

Kopen

Voor uw gemak biedt Air Aroma ook de mogelijkheid de geurmachines aan te schaffen in combinatie met een contract voor de regelmatige levering van de geur en al dan niet inclusief een servicecontract.

Kopen

Ondersteuning

Ondersteuning

Air Aroma Care

Onze klanten zijn onze prioriteit. Air Aroma biedt haar klanten dan ook de hoogst mogelijke service. (Inter)nationale klanten bieden we bijvoorbeeld een specifieke emailadres en telefoonnummer aan om ze dag en nacht van dienst te kunnen zijn.

Air Aroma is de grootste leverancier van geuroplossingen ter wereld. Dit geeft onze klanten het vertrouwen dat we waar dan ook de best mogelijke service kunnen bieden. U kunt op ons rekenen voor professioneel advies en vriendelijke service van een van de vele Air Aroma partners.

Setup

Plug & play

Installatie vereist

Installatie en onderhoud

Niet alle geurmachines hoeven geïnstalleerd te worden. Een aantal geurmachines is ‘plug & play’ en komt met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Installatie is noodzakelijk voor alle Ecoscent modellen, zeker indien gekoppeld aan een airconditioningsysteem. Uw lokale Air Aroma vertegenwoordiger kan een professionele installatie verzorgen tegen minimale kosten.

Setup