Detailhandel

Type

Volume

Fles

Fles

Arobalance in combinatie met de Aromax zal zorgen voor een rustig en serene sfeer in huis of op kantoor. Voeg een paar druppels van Arobalance in het glas vernevelaar en geniet van de rustgevende geur van Arobalance. Herhaal elke dag voor een maximaal effect. Arobalance voor Aromax komt in 13ml verpakkingen.

Verkrijgbaar in:
  • 13ml (Komt eraan)
Spuitflacon

Spuitflacon

Arobalance Sprays worden geleverd in een handige 2,5 ml spray en een grotere 50ml spray, genoeg voor ongeveer een maand.

De 2,5 ml spuit past in elke handtas en is ideaal voor vliegreizen en korte trips. Spray op het bed linnen of kussen voor het slapen gaan, is het handig draagbaar en discreet om te gebruiken thuis of onderweg tijdens het reizen.

Verkrijgbaar in:
  • 2.5ml
  • 50ml

Commercieel

Type

Volume

Fles

Fles

Arobalance kan gebruikt worden in combinatie met professionele Air Aroma's apparatuur zoals Aroslim, Aroscent of Ecoscent.

Arobalance is verkrijgbaar in 250ml, 450ml of 2000ml. Arobalance is gunstig voor alle gebieden waar onrust kan worden voorkomen, bijvoorbeeld Tandarts praktijken en Dokter wachtruimtes. Dispergeren Arobalance zal leiden tot een rustig en serene sfeer op deze gebieden en vermindert de gebruikelijke angst of gestresste effecten op de bezoekers.

Arobalance ruikt naar vers gemaaid gras en andere groen geurend blad, dit kan effectief zijn in gebieden, zoals retail banking, waar lange wachtrijen zijn, kan een negatief effect op de klant hebben, zal de aangename geur van Arobalance en het effect op de klant positief zijn, kalm en daardoor minder angst te creëren.

Verkrijgbaar in:
  • 250ml
  • 450ml
  • 2l