Overzicht

Wat is Arobalance?

No Stress - Arobalance is een wetenschappelijk bewezen stress verlichten geur. Gemaakt van 100% natuurlijke groene plant extracten, Arobalance vermindert chronische stress tijdens het assisteren bij kwaliteit van de slaap

Geniet van een rustige, serene en evenwichtige sfeer met No Stress -. Arobalance. Ideaal voor thuis, auto, reizen en werken.

Arobalance

Made in Australia

No Stress - Arobalance is een 100% Australisch product ontwikkeld door Dr Nickolas Lavidis BSc (Hons) PhD en Associate Professor Rosemary Einstein en het team van de Universiteit van Queensland.

Wetenschappelijk bewezen

De Arobalance formule is het resultaat van tien jaar onderzoek uitgevoerd door de Australische biomedische wetenschappers over hoe de negatieve effecten van chronische stress te verminderen. Tests tonen aan dat de formule Arobalance significaly chronische stress vermindert.

100% Natuurlijk

Arobalance ™ is een natuurlijke geur die afkomstig is van groene blad plantenextracten. Arobalance bevat drie natuurlijke actieve plantenextracten met een lichte geur die doet denken aan vers gemaaid gras en groene bladeren.

Arobalance

Waarom Arobalance

Spanning

De Arobalance formule is de enige natuurlijke wetenschappelijk bewezen stress verlichtend product wat beschikbaar is.

Onvermijdelijke dagelijkse blootstelling aan stress zorgt voor een geleidelijke en vaak onopgemerkt negatief effect op onze gezondheid. Arobalance bevat natuurlijke extracten van groene planten, bewezen een rustige en serene sfeer te produceren tijdens dergelijke periodes van stress

No Stress -. Arobalance is niet kalmerend. Het effect van de arobalance formule is om chronische stress te verminderen, zonder impact op de acute stress respons die van vitaal belang is voor onze overleving.

Slapen

No Stress - Arobalance zal bijdragen aan kwaliteitsslaap. Gewoon een paar keer op je kussen of beddengoed spuiten en geniet van een goede nachtrust. No Stress - Arobalance heeft geen negatief effect op de diepe slaap periodes, noch zal het u suf maken, zoals andere slaap producten.

Arobalance

Klaar om te kopen

Koop Arobalance online

Bezoek Air Aroma online winkel om Arobalance aan te schaffen. Verkrijgbaar in handige spuitbussen, ideaal voor gebruik thuis of onderweg.