de wetenschap

Hoe werkt Steriwater?

In de lucht zwevende geur-veroorzakende sigaretten en tabaksrook ruiken niet alleen slecht, maar kunnen ook schadelijk zijn voor onze gezondheid. No Smoke Steriwater breekt de chemische stoffen af en als gevolg daarvan verliezen ze meteen hun sterke chloor geur.

Zodra de rook deeltjes in contact komen met Steriwater, vernietigt de formule alle geur door verslechtering van de chemicaliën en uiteindelijk hun aroma. Zodra de rook stoffen worden afgebroken is de geur ook geëlimineerd.

Steriwater feiten

Bewezen is dat No Smoke Steriwater veel chemische stoffen die de belangrijkste componenten van tabaksrook vernietigen.

Test onderzoek

Werkelijkheid tests, echte resultaten

Geur veroorzakende chemische stoffen gevonden in rook, kunnen mensen zich ongemakkelijk voelen, geïrriteerd en kan leiden tot ademhalingsproblemen. Bovendien zijn de chemische producten en ingrediënten die in rook zijn een belangrijke risico voor de gezondheid omdat ze in de lucht zitten en kunnen snel en gemakkelijk verspreiden in de openbare ruimte.

Onderstaande is een lijst van chemische stoffen die de belangrijkste componenten van tabak roken bewezen worden geëlimineerd door No Smoke Steriwater.

Chemische stof
Acetaldehyde
Waterstofsulfide
Ammonia
Formaldehyde
Vetzuren
Koolwaterstoffen
Stikstofverbindingen

Klaar om te bestellen?

Bestel Steriwater online

Bezoek de Air Aroma online winkel om No Smoke Steriwater te bestellen. Beschikbaar in handige spray flessen, ideaal voor thuis of op reis.