Overzicht

Wat is No Smoke Steriwater?

No Smoke Steriwater is een wetenschappelijk bewezen anti-bacteriële, anti-virale en geur eliminatie product. Het is een krachtige tabaksrook remover die niet alleen veilig is voor menselijk gebruik, maar laat de lucht nieuw en schoon leven inblazen. Geniet van een rookvrije omgeving met No Smoke Steriwater.

No Smoke, SteriwaterNo smoke. Steriwater.

Made in Japan

No Smoke Steriwater is een 100% Japans gemaakt product, ontwikkeld door een hoog aangeschreven team van internationale artsen en hoogleraren van de toonaangevende nationale technische universiteiten in Japan.

Wetenschappelijk bewezen

Wetenschappelijke tests hebben bewezen dat de formule Steriwater veel van de chemische stoffen die de belangrijkste componenten van tabaksrook vernietigt. No Smoke Steriwater is uitgebreid getest door onafhankelijke laboratoria en heeft ook bewezen dat het andere slechte geuren inclusief van voedsel en het lichaam te elimineren.

100% veilig

Steriwater is wetenschappelijk getest en bewezen veilig te zijn voor mensen, dieren en planten. Tests inclusief Draize test, orale toxiciteit en huidsensibilisatie Test met resultaten sluiten geen huid-of oogirritatie. Test rapporten zijn beschikbaar op aanvraag. Steriwater elimineert tabaksrook en geuren, maar is 100% veilig voor gebruik.

No Smoke, Steriwater

Waarom Steriwater?

Rook eliminatie

No Smoke Steriwater is een wetenschappelijk bewezen professionele sigarettenrook eliminatie product. Sigarettenrook is een zeer moeilijke verontreinigende stof om te verwijderen uit de lucht, omdat er veel verschillende giftige gassen geproduceerd worden, wanneer een sigaret wordt aangestoken met inbegrip van zeer hoge niveaus van teer in de rook. Veel andere producten op de markt zijn gewoon niet sterk genoeg om deze intense en stinkende geuren tegen te gaan en dus niet volledig verwijderen van de geur. No Smoke Steriwater verwijdert niet alleen de geur, maar het neutraliseert de lucht.

Geur eliminatie

De Steriwater formule elimineert slechte geuren. No Smoke Steriwater maakt makkelijk een einde aan geuren, lichaamsgeuren, tabaksrook of bijna elke andere geur. Voor het beste resultaat moet No Smoke Steriwater worden verspreid met Air Aroma diffuser apparatuur zoals Aroscent, Aroslim en Ecoscent. Voor thuis-en persoonlijk gebruik is No Smoke Steriwater ook beschikbaar in een handige draagbare verstuiver. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een Air Aroma vertegenwoordiger. Wij kunnen u helpen om deze ongewenste geuren snel en gemakkelijk te verwijderen met No Smoke Steriwater.

No Smoke, Steriwater

Klaar om te bestellen?

Bestel Steriwater online

Bezoek de Air Aroma online winkel om No Smoke Steriwater te bestellen.