Overzicht

Wat is Geen bacteriën. Steriwater?

Geen bacteriën Steriwater is wetenschappelijk getest en bewezen dat bacteriën in de lucht, virussen en ziekteverwekkers te elimineren. Wij zijn voortdurend blootgesteld aan het risico van infecties in onze dag-tot-dag leven, maar door gebruik te maken van Steriwater het risico sterk verminderd. Geniet van een veilige en steriele omgeving met Geen bacteriën Steriwater.

Geen bacteriën. Steriwater

Made in Japan

Geen bacteriën Steriwater is een 100% Japans gemaakt product, ontwikkeld door een hoog aangeschreven team van internationale artsen en hoogleraren van de toonaangevende nationale technische universiteiten in Japan.

100% veilig

Steriwater is wetenschappelijk getest en bewezen veilig te zijn voor mensen, dieren en planten. Tests inclusief Draize test, orale toxiciteit en huidsensibilisatie Test met resultaten sluiten geen huid-of oogirritatie. Test rapporten zijn beschikbaar op aanvraag. Steriwater verwijdert bacteriën en virussen, maar is 100% veilig voor gebruik.

Wetenschappelijk bewezen

Geen bacteriën Steriwater is uitgebreid getest door onafhankelijke laboratoria tegen een groot scala aan bacteriën en virussen. 
 
 Tests tonen aan Steriwater verwijdert en vernietigt 99,95% van de bacteriën en virussen, deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot de volgende lijst.

Geen bacteriën. Steriwater
Bacteriën en virussen
Griep virussen
Norovirussen
Staphylococcus Aurus
Salmonella
Escherichia coli
Canine parvo
Pseudomonas aeruginosa
Streptococcus
acinetobacter bacterie

Waarom Steriwater?

Anti bacteriële

Geen bacteriën doodt Steriwater vervelende bacteriën en virussen wanneer het wordt gecombineerd in fijne Air Aroma's mist diffusie systemen. We zijn voortdurend in contact met miljoenen microben zoals bacteriën en virussen en vele andere producten op de markt zijn gewoon niet sterk genoeg om dodelijke bacteriën te doden en in plaats daarvan op gemeenschappelijke huishouding ziektekiemen te concentreren. Geen bacteriën Steriwater vernietigt direct alle virussen en bacteriën, ongeacht hun type. Geen bacteriën Steriwater doodt niet alleen de bacteriën, maar stopt ook het risico van infectie.

Anti virus

Openbare plaatsen zoals luchthavens zijn drukke locaties waar het risico van uitbreiding van het virus besmetting extreem hoog is . Het risico van infecties en de verspreiding van influenza kan sterk worden verminderd door continu vernevelen van Geen bacteriën Steriwater in alle gebieden waar bacteriën en virussen normaal gesproken aanwezig zijn of zich als tellers, liften, bagage ruimtes en toiletten. Voor het beste resultaat geen bacteriën Steriwater moet worden verspreid met Air Aroma diffuser apparatuur zoals Aroscent, Aroslim en Ecoscent. Voor thuis-en persoonlijk gebruik geen bacteriën Steriwater is ook beschikbaar in handige hand gehouden spuitbussen.

Geen bacteriën. Steriwater

Klaar om te kopen?

Koop Steriwater online

Bezoek de Air Aroma online winkel om "Geen bacteriën" Steriwater te kopen. Verkrijgbaar in handige spuitbussen, ideaal voor gebruik thuis of op reis.