Overzicht

Go Range Sprays

De Air Aroma GO Range sprays zijn bedoeld voor reizigers en mensen die veel onderweg zijn. De room spray verfrissers zijn er in twee verschillende essentiële olie geuren. Vernieuwen en herstellen met Go Revitalize, ontspannen en rustig slapen met Go Relax.

Een paar sprays van de door u gekozen geur in uw kamer of accommodatie zorgt direct voor sfeer en verlevendigt een benauwde kamer. De natuurlijke geurende kamer spray kan ook gebruikt worden als een linnen nevel om uw bed linnen op te frissen. Air Aroma GO Range spray past gemakkelijk in uw bagage of reistas voor handig gebruik tijdens uw reizen. Deze aromatherapie sprays zijn snel en effectief, ontworpen voor gebruik tijdens de reis, in het vliegtuig of tijdens uw hotel verblijf.

  • 100% Natuurlijk

  • Reis formaat

  • Gemaakt in Australië

Go Range

Keuze

Go Relax

Kom tot rust met een prachtige, bloemrijke aroma van Go Relax. Voor een aangename en rustgevende omgeving gewoon even spuiten in uw kamer of op uw kussen van het bed.

Met de botanische eigenschappen van Lavendel, Ylang Ylang, Geranium, Orange, Pink Grapefruit en Rose Geranium bent u er zeker van om u ontspannen te voelen voor een goede nachtrust.

Go Relax
 

Go Revitalize

Verjong de lucht met de geur van vers fruit van Go Revitalize. Go Revitalize essentiële olie spray bevat de natuurlijke weldaden van sinaasappel, bergamot, citroen, limoen, lavendel en mandarijn.

Voor een schone en frisse lucht de citrus aroma, in uw benauwde hotelkamer, gewoon een spuiten met deze essentiële olie. De verfrissende geurende nevel zorgt er ook voor dat uw wasgoed nieuw leven wordt ingeblazen.

Go Revitalize

Klaar om te bestellen?

Koop Air Aroma Go Range online.

Bezoek de Air Aroma online winkel om Go Relax en Go Revitalize te bestellen en het wordt rechtstreeks bij u thuis afgeleverd.