Overzicht

Ecoscent Pro

Dankzij de aansturing door Arologic biedt de Ecoscent Pro dezelfde functionaliteiten als de Aroscent Pro, maar heeft als extra optie aangesloten te kunnen worden op het airconditioningsysteem van een bepaalde ruimte. Hierdoor biedt de Ecoscent Pro een geheel discrete manier van begeuren, verbeterde efficiëntie en daarnaast ook de mogelijkheid tot het wisselen tussen drie verschillende geuren.

Ecoscent Pro

Multi geuren

Verschillende geuren op elk moment van de dag

Via uw internet browser wisselt u gemakkelijk van geur door een druk op de muis knop. Arologic maakt het u eenvoudig om drie geuren geheel automatisch en volgens uw gewenste schema te laten verstuiven. Geuren kunnen via een kalender ingepland worden en starten en stoppen zo automatisch. Het eindresultaat is een perfecte sfeer gecreëerd door Air Aroma.

Verschillende geuren op elk moment van de dag
3x Geuren

Eigenschappen

  • Aangestuurd door Arologic

  • Max. 5 liter reservoir

  • Aangesloten op airconditioningsysteem

Begeuren via airconditioningsysteem

Air Aroma geuren worden verneveld tot microscopisch kleine druppeltjes door middel van samengeperste en gefilterde koude lucht (koude lucht verstuiving). De droge mist van geur wordt hierna in het luchtkanaal geblazen waarna de geur gelijkmatig verspreid wordt in de gewenste ruimte.

HVAC Luchtkanaal

Ecoscent Pro

Ecoscent Pro

Klaar om te kopen?

Neem contact op en begin met begeuren

Neem contact op met Air Aroma en wij helpen u met het uitkiezen van de juiste geur en het installeren van de geurmachines. Wij zijn er om u te helpen.