Overzicht

Ecoscent

Het praktische Ecoscent systeem is ontworpen voor grotere ruimtes waar discreet begeuren een must is. Wanneer aangesloten op uw airconditioningsysteem is de Ecoscent ook nog eens tot 50% efficiënter (vergeleken met het direct in de lucht verstuiven).

Met keuze uit reservoirs van 450ml, 2 liter of 5 liter biedt de Ecoscent pure gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Dankzij de Ecoscent kunnen grote ruimtes optimaal begeurt worden via het bestaande airconditioningsysteem. Ideaal voor locaties zoals casino’s, kantoren, vliegvelden en grote hotel lobbies.

Ecoscent

Modellen

Ecoscent r1

De Ecoscent r1 is uitermate geschikt voor open ruimtes. De pomp is eenvoudig weg te werken in bijvoorbeeld een onderhoudsruimte en de verstuiver is daarna eenvoudig aan te sluiten op het luchtkanaal van het airconditioningsysteem. De geur wordt hierna gelijkmatig verdeeld in de gekozen ruimte door het airconditioningsysteem.

Ecoscent r2, r4, r6

De Ecoscent r2-r6 modellen zijn ideaal voor grotere ruimtes dankzij krachtigere pompen waar meerdere verstuivers op aangesloten kunnen worden voor een groter bereik. Aangesloten op het airconditioningsysteem is een bereik van maximaal 6000m3 per machine mogelijk.

Ecoscent r1 and Ecoscent r2

Eigenschappen

  • Max. 5 liter reservoir

  • Ingebouwd controlepaneel

  • Aangesloten op airconditioningsysteem

Begeuren via airconditioningsysteem

Air Aroma geuren worden verneveld tot microscopisch kleine druppeltjes door middel van samengeperste en gefilterde koude lucht (koude lucht verstuiving). De droge mist van geur wordt hierna in het luchtkanaal geblazen waarna de geur gelijkmatig verspreid wordt in de gewenste ruimte.

HVAC Luchtkanaal

Ecoscent r1

Ecoscent r1 and Ecoscent r2

Klaar om te kopen?

Neem contact op en begin met begeuren

Neem contact op met Air Aroma en wij helpen u met het uitkiezen van de juiste geur en het installeren van de geurmachines. Wij zijn er om u te helpen.