Overzicht

Aroslim

Dankzij een capaciteit van 650m3 is de Aroslim de ideale oplossing voor banken, winkeliers, en kleinere hotellobbies. Dankzij het minimalistische ontwerp, de slanke geanodiseerde behuizing en plug & play technologie werkt de Aroslim ook perfect in kantoorrecepties, fitness club of zelfs woningen.

De Aroslim wordt geleverd inclusief Air Aroma’s gepatenteerde koudelucht verstuivingstechnologie, zodat de geur zowel efficiënt als in volledige compositie verspreid wordt. De Aroslim geeft een hele nieuwe betekenis aan het woord “veelzijdigheid”.

Aroslim

Ontwerp

Aroslim

Alles via één knop

In een hectische wereld waar veel van onze zintuigen dagelijks geprikkeld worden biedt geurmarketing een uniek alternatief. De Aroslim is ontworpen om het begeuren van uw omgeving zo makkelijk mogelijk te maken. Pas de intensiteit van de geur aan door één druk op de knop. Kies uit zes voorgeprogrammeerde instellingen.

De slanke en artistieke vorm complimenteert de eenvoudige bediening. Selecteer een geur, kies de juiste intensiteit en revitaliseer uw omgeving.

Kleur

Zwart of wit geanodiseerd aluminium

Of u nu voor de zwarte of witte uitvoering kiest, het moderne en subtiele uiterlijk van de Aroslim is een onopvallende verschijning in elk interieur. De gladde geanodiseerde afwerking is bestand tegen corrosie en is daarnaast ook een milieu-vriendelijke en duurzame keuze. Professionele kwaliteit voor jarenlang onbezord plezier.

Aroslim

Klaar om te kopen?

Neem contact op en begin met begeuren

Neem contact op met Air Aroma en wij helpen u met het uitkiezen van de juiste geur en het installeren van de geurmachines. Wij zijn er om u te helpen.