Overzicht

Aroscent Pro

Dankzij de Arologic functionaliteit bieden de Aroscent Pro Portable en Aroscent Pro Wall een unieke combinatie van flexibiliteit en gemak. Het aanpassen van de geur is een kwestie van een druk op de muisknop.

Stelt u zich eens voor: ‘s ochtends de verfrissende geur van Guava Cucumber, daarna de rustgevende geur van Cherry Blossom in de middag en ‘s avonds de zwoele geur van Sencha Adore.

Aroscent Pro

Modellen

Aroscent Pro Portable

Aroscent Pro Portable was ontworpen met draagbaarheid als uitgangspunt. Plan uw drie favoriete geuren met start en stoptijden zoals u wenst dankzij Arologic. Schitterend ontworpen, draagbaar en volledig automatisch begeuren, dit alles is de Aroscent Pro Portable.

Aroscent Pro Wall

Dankzij hetzelfde strakke ontwerp en bereik als de Aroscent Pro Portable is de Aroscent Pro Wall een stijlvolle keuze in de vorm van een wandmodel. Zodra hij aangesloten wordt op Arologic is het afwisselen van geuren eenvoudig te regelen van achter een bureau.

Aroscent Pro Portable en Aroscent Pro Wall

Eigenschappen

  • Aangestuurd door Arologic

  • Ingebouwd controlepaneel

  • Plug & play

Schitterende kleuren

De Aroscent Pro is beschikbaar in 9 schitterende kleuren, aan u om uw favoriete kleur te kiezen. Zo wordt het wel heel eenvoudig om een Aroscent Pro uit te zoeken die bij uw interieur past.

Klaar om te kopen?

Neem contact op en begin met begeuren

Neem contact op met Air Aroma en wij helpen u met het uitkiezen van de juiste geur en het installeren van de geurmachines. Wij zijn er om u te helpen.