Overzicht

Arologic

De beste technologiën maken het leven gemakkelijker en bieden daarnaast een toegevoegde waarde. Arologic maakt het bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger om de juiste geurintensiteit in te stellen.

Sluit Arologic aan op een Aroscent Pro geurmachine en u kunt tot drie verschillende geuren op een dag op verschillende tijden verspreiden of instellingen vastleggen voor een heel jaar.

Arologic

Arologic stelt u in staat duizend verschillende geurmachines te besturen, vanachter uw bureau.

U zult de interface van Arologic op prijs stellen. Toegang tot Arologic krijgt u eenvoudig via uw favoriete internet browser en stelt u in verbinding met de geurmachines die u geïnstalleerd heeft. Geen gecompliceerde controlepanelen op moeilijk bereikbare locaties, maar eenvoudige bediening vanaf uw desktop, laptop of zelfs uw smart phone, overal ter wereld.

Eigenschappen

1000 geurmachines, 1 systeem

Arologic stelt u in staat tot duizend geurmachines met wel drieduizend verschillende geuren te bedienen. Stelt u zich eens voor dat u elke hotelkamer in uw hotel kunt begeuren vanaf de receptie. Dit is nu mogelijk.

Zoek en vind

Supersnel live zoeken binnen uw netwerk van geurmachines om deze te localiseren en te besturen. Zoek op locatie, geur of type geurmachine en Arologic laat u de juiste zoekresultaten zien.

Automatisch begeuren

Arologic maakt het mogelijk het begeuren volledig te automatiseren en in te stellen. De ingebouwde kalender geeft u volledige controle over welke geur u wilt verspreiden op welke dag, hoe laat en op welke sterkte.

Service op afstand

Als u niet op locatie bent kunt u het begeuren op afstand regelen.
Log gemakkelijk in via Arologic.com ongeacht waar u zich bevindt en u heeft direct toegang tot uw beveiligde Arologic besturingssysteem.

Service op afstand

Plug & play

Plug & play

Geen software nodig

Arologic werkt via uw internet browser waardoor het op elke Mac, PC, laptop, desktop of zelfs smart phone te besturen is, overal, voor iedereen.

Gemak

Het opstarten van het Arologic systeem is kinderspel. Sluit uw Arologic control unit aan en u bent klaar om te beginnen. U hoeft geen software te installeren. Om met Arologic aan de slag te gaan logt u eenvoudig in via uw web browser.

Arologic

Klaar om te kopen?

Neem contact op en begin met begeuren

Neem contact op met Air Aroma en wij helpen u met het uitkiezen van de juiste geur en het installeren van de geurmachines. Wij zijn er om u te helpen.